Otpušavanje wc šolje Zemun

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Odgušenje wc šolje Zemun


Imati kvalitetnu wc šolju koja dobro ispira svoju unutrašnjost, veoma je važno. Danas postoje različiti modeli wc šolja, pa je tako veoma popularan monoblok. U pitanju je wc šolja koja je izuzetno lepo dizajnirana, i savršeno se uklapa u svaki enterijer kupatila. Osim toga, ova wc šolja štedi vodu, jer ima dva dugmeta za ispiranje, pa ćete upotrebiti po potrebi.

Ipak, sve može da se zapuši, posebno ako se nepravilno koristi. Neretko u wc šolju prosipamo sadržaje nakon ručka, ili ostatke od pripreme hrane. Isto tako, masnoće se bacaju u odvod, kao i higijenski ulošci ili vlažne maramice. Onda ne treba da nas čudi, što ovaj otpad izazove formiranje čepa, pošto on ne može da se raspadne, voda ne može da ga rastvori.

Kada je formiran čep, vi više nećete moći da koristite wc šolju. Potrebno je da pozovete majstore, dok šteta nije postala veća. Nijedan kvar se nije rešio sam od sebe, već je samo postao veći, tako kaže stara izreka majstora. Zbog toga je dobro odmah zvati stručna lica.

Najgora situacija sa wc šoljom je naravno, da se sadržaj iz nje izlije napolje, nakon što ste je upotrebili. Onda se stvaraju veoma nehigijenski uslovi, i preti vam zaraza. Zbog toga se ovo smatra hitnom intervencijom.

Dobro je znati da ni u jednom trenutku niste sami i da majstori danonoćno dežuraju. Nije bitno da li je prošlo radno vreme, ili da li su u toku praznici, Nova godina, Božić, Ukrs, Prvi maj, slave i slično. Vikend nije nikakva prepreka, niti godišnji odmori... Naprosto, ne može se dogoditi da zovete naše majstore a da vam niko ne uzvati poziv i da ne znate kome da se obratite. Sa nama ste uvek sigurni, jer stižemo do vas za oko sat vremena, bez obzira u kom delu Beograda se nalazite.

Iako se mnogi prepadnu kada primete da se voda iz wc šolje „podigla“ skoro do vrha, pa nekada čak i izliza, najbitnije je da ne paniče, već da kontaktiraju izabranog majstora. U principu postoje manji znaci da je došlo do začepljenja wc šolje, koje nažalost mnogi od nas ne primećuju, pa kad dođe do toga, hvataju se za glavu. Često se događa i da se voda izlije izvan školjke, što svakako izaziva mnogo veću štetu. 

U bilo kom trenutku u toku dana, ali i noću, odnosno kako u dane vikenda, tako i tokom državnih praznika i naravno u toku sedmice, može da bude izvršeno profesionalno odgušenje wc šolje Zemun po zahtevu klijenata. Zapravo je stvar u tome da vodoinstalateri tu uslugu svrstavaju u hitne intervencije, prosto zato što je osposobljavanje tog sanitarnog elementa za dalje nesmetano korišćenje vrlo značajno i za funkcionisanje svih koji u tom prostoru ili rade ili u njemu žive. 

Dakle, vodoinstalateri će izaći na teren vrlo brzo pošto ih klijenti budu obavestili, odnosno nakon što korisnici određenog prostora primete da je došlo do sporijeg oticanja vode iz wc šolje ili da se njen nivo vode podiže. Da bi izbegao neki veći kvar, potrebno je da vlasnik prostora ili nadležno lice kontaktira stručnjake, koji su specijalizovani za odgušenje wc šolje Zemun u najkraćem mogućem roku. 

Pošto majstori budu izašli na teren, oni će proceniti na koji način će tu uslugu da izvrše. Naime, važno je da utvrde gde je nastao problem, kao i da procene da li je u pitanju zaprljanje manjeg ili većeg obima. Sve to će uticati na njihovu odluku vezano za način na koji će biti izvršeno odgušenje wc šolje Zemun. U principu, najčešće se ta usluga vrši mašinski, mada postoje slučajevi kada vodoinstalateri odluče da koriste ili električne sajle ili vakuum, kako bi otpušili taj odvod i osposobili i wc šolju i celokupno kupatilo za dalju upotrebu.