Otpušavanje sudopere Zvezdara

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Za naše majstore može da se kaže da im je grad mali, zbog toga što na svaku adresu mogu da stignu za do sat vremena od momenta kada prime poziv. Stoga je veoma važno da znate da bi trebalo da svaki kvar prijavite na vreme, da ne biste imali većih problema i štetu, kao što je poplava.

Poplava je veoma neprijatno iskustvo, jer voda guta sve pred sobom, odnosno, oštećuje podne obloge, parkete, laminat, tepihe, kao i zidove, nameštaj koji se tu nalazi... Sprečite to na vreme i pozovite ekipe što pre.

Postoje naznake na osnovu kojih možete da vidite da nešto nije u redu sa vašom sudoperom. Pre svega, to je klokotanje u cevima. Ovo je siguran znak da se negde formira čep, koji će u nekom trenutku da dovede do zagušenja.

Zašto se uopšte formira čep? Zbog toga što se ne ponašamo odgovorno, već prosipamo svašta u odvod sudopere. To može da bude najobičnij soc od kafe, ali on je ipak veoma mastan, i može da izazove zapušenje. Ne odmah, ali vremenom, da.

Ulje od pomfrita, takođe je jako opasno za sudoperu, kao i svi ostaci hrane koji prođu kroz rešetkice na odvodu koje svim imamo i dospeju dalje u cevi. 

Sudove ćete prati duplo više vremena nego što je to bilo uobičajeno ranije, a ničije vreme nije za bacanje. Zamislite da gubite dnevno pola sata ili sat vremena, sasvim nepotrebno, na pranje sudova i to samo iz razloga što voda protiče veoma sporo? Zadržava se u koritu i jedva odlazi u odvod.

Naše ekipe će svaki kvar uspešno rešiti i ostaviti vam cevi i sanitarije maksimalno prohodnim i funkcionalnim. Cena  za naše usluge je realna i svima prihvatljiva.

Cena se govori kada majstori sagledaju koliki je obim posla i onda nema skrivenih troškova, ni neprijatnih iznenađenja.