Otpušavanje sudopere Stari Grad

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Centar grada ne znači uvek prednost, odnosno, kada su u pitanju naši majstori, za njih je svaki deo grada jednako dostupan. Tako da možete da pozovete iz srca grada, ali i iz Resnika, oni će doći na vašu adresu za oko sat vremena od trenutka kada su primili poziv.

Važno je samo da ne oklevate i da odmah zovete i druga stvar – ne pokušavajte ništa sami, posebno kada se radi o nečemu što je ozbiljnije. Tada može da se dogodi da se izgubi značajno vreme, a da se problem ne reši. Majstori imaju izreku koja kaže da se svaki problem mora razrešiti što pre, jer on samo postaje veći, neće se sam od sebe ispraviti.

Ako je cev zapušena, ili hoće da pukne, tada nemate puno vremena da se premišljate i razmišljate, već jednostavno morate da odmah krenete u akciju i da zovete ekipe. Naši majstori imaju vozila koja stoje uvek spremna, a u njima se nalazi profesionalni alat, mašine koje rade na struju i pod pritiskom, najsavremenija oprema kao što su kamere koje snimaju unutrašnjost vodovodne mreže i slično. U svakom trenutku možete da uputite svoj poziv i nije važno da li je Nova godina, Božić, Prvi maj, Uskrs, da li su u toku godišnji odmori, subota, nedelja, ili bilo šta drugo... Bilo koje doba dana ili noći, za naše ekipe je zaista svejedno.

Oni će doći onda kada vi imate problem sa vodom, tako da radno vreme zapravo, ne postoji. Voda ne može da čeka da neko dođe na posao u devet ujutru, zar ne?

Tako da, slobodno se javite ako je problem u najavi, i dok niste dobili poplavu ili neku veću štetu. Onda je sve teže sanirati, jer se više ne radi samo o cevima i čepovima u njima, već u šteti koja je nastala u stanu.