Otpušavanje sudopere Borča

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Borča je veliko naselje na levoj obali Dunava, koje se svakoga dana razvija sve više, a mnogi je nazivaju drugim Novim Beogradom. Desetine hiljada stanovnika živi u Borči, koja je podeljena na više delova, i ovo naselje čine višespratnice, sa različitim brojem spratova. U ovim objektima, često se dešava da se zapuši vertikala, kuhinjska ili kupatilska. 

Kod otpušavanja sudopere, važno je da znamo da može da se nama dogodi problem, a da je u stvari kriv naš komšija, koji ima loše navike da baca ostatke hrane ili sipa masnoće u odvod. Ako živimo u prizemlju, tada je moguće da se dogodi da se voda izlije ispod nas u podrum, ako smo mi ti koji imamo te opisane navike, a ukoliko to radi komšija sa prvog sprata, onda može do izlivanja doći kod nas. Isto tako postoji i mogućnost da sused sa prvog sprata ima gejzir u sudoperi, jer smo mi formirali čep između njega i nas. 

Svakojake situacije su moguće sa vodom, kao što se vidi iz opisanog. Tako da je jako važno da pozovemo majstore na vreme, koji će rešiti kvarove. Dobro je znati da postoje naznake da nešto nije u redu, i pre nego što se išta desi. To je obično klokotanje u cevima, i onda znamo da se čep polako stvara. Većina ljudi na to ne obraća pažnju i jednostavno kaže da se nešto čuje iz cevi.

Ne slute kakva ih opasnost vreba, jer ti gejziri koje dobijate iz cevi, nisu nimalo naivni, pošto je to voda iz odvodnih cevi, i obično je veoma prljava i zarazna. Nije uopšte poželjno da takvu vodu imate u svojoj sudoperi gde se nalaze sudovi iz kojih obedujete, vi i vaša porodica.

Pozovite naše majstore na vreme i znajte da uvek i stalno važi izreka, bolje sprečiti nego lečiti.