Otpušavanje sudopere Vračar

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Sudoperu koristimo svakodnevno, jer je neophodno imamo uvek čiste sudove. Jedna četvoročlana porodica obeduje više puta u toku dana, pa je potrebno da sudopera bude prohodna i ispravna.

Međutim, usled brzog tempa života, često se dešava da ostatke hrane bacamo u sudoperu, kada pripremamo obroke. Ili sa druge strane, isto tako umemo da prospemo ostatke nakon ručka, kao što je masnoća. Neretko se događa da pravimo pomfrit i da onda samo prospemo ulje u odvod ove sanitarije.

Vremenom, to može izazvati probleme, u smislu da se takva masnoća taloži na unutrašnjim zidovima cevi. To postaju naslage, od kojih se mogu formirati čepovi.

Isprva ćete primetiti da perete sudove možda dva puta duže nego što ste to činili ranije. Nije prijatno kada voda sporo prolazi, pa vam je potrebno sat vremena umesto pola sata i tako kod svakog pranja posuđa.

Isto tako moguće je primetiti znake drugog tipa, kao što je klokotanje u cevima. Ovo je siguran signal da se negde formira čep i da će uskoro doći do totalnog zagušenja.

Nemojte čekati da se voda potpuno zaustavi u sudoperi, tj. da ne može da protiče. Nazovite na vreme majstore, koji će snimiti vašu vodovodnu mrežu. Oni će tačno, uz pomoć kamere, utvrditi gde se čep formirao, i od čega je isti sastavljen. Takođe, oštro oko kamere beleži koliko su debele masne naslage na unutrašnjim zidovima cevi. One se mogu skinuti tako što se uvodi sajla koja ima rotirajuće glave, i te glave se vrete i prodiru napred, pa se onda skida ta masnoća. Cevi nakon toga ostaju prohodne.

Pozovite naše ekipe u bilo kom trenutku i računajte da ćete dobiti vrhunsku uslugu za realan iznos novca, koji svako može da priušti sebi. Takođe, na svoj rad dajemo i garaniciju. Pozovite nas, jer bolje je ranije, dok nešto nije postalo hitna intervencija.