Otpušavanje sudopere Savski venac

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Da li možete da se setite koliko ste puta prosuli soc od kafe u sudoperu, tj. u odvod ove sanitarije? Verovatno svakoga jutra kada popijete svoj omiljeni napitak, i svako popodne i slično. A tek ulje od pomfrita... Pomfrit je brza hrana, doduše, ne baš zdrava, ali mnogi od nas vole da konzumiraju hrskave krompiriće. Ipak, ulje koje oni sadrže i u kome se prže, veoma je štetno, i za cevi kroz koje prolazi. 

Tako da, sve što se baci u odvod sudopere, predstavlja potencijalnu opasnost da će da se desi zagušenje. Dobra vest je da se to neće dogoditi odjednom, pa ćete imati vremena da reagujete. Dakle, važno je da pratite koliko brzo protiče voda kada perete sudove, te da li se čuje neko klokotanje u cevima.

Možda ste u početku, kada je sudopera bila sto posto funkcionalna, sudove prali pola sata, a sada morate da ih perete po sat ili sat i po... Naravno da je ovo neprihvatljivo rešenje i da je mnogo bolje odmah pozvati majstore da vide šta nije u redu.

Jer, svaki kvar je vremenom postao samo još veći, nijedan se nije rešio sam od sebe. Zato je važna vaša pravovremena reakcija. Majstori mogu doći za sat vremena od kada prime poziv, bez obzira gde se nalazite na teritoriji Beograda. Čak i ako su saobraćajne gužve u centru grada, mogu da se probiju na vreme. Opremljeni su modernim alatima, mašinama i opremom, tako da ne postoji problem koji ne mogu da detektuju i reše.

Cene su veoma realne i obično se govore na licu mesta, onda kada se pogleda o čemu se tačno radi i koliki je obim posla. Stoga je najbolje da ne insistirate da čujete cenu preko telefona, jer ona može da bude samo orijentaciona. Sačekajte majstore i dogovorite se na licu mesta.