Otpušavanje sudopere Voždovac

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Svakoga dana pripremamo obroke i koristimo sudoperu. Zbog toga je bitno da ona bude prohodna, i da voda praktično, brže ode u odvod, nego što uđe u korito iz slavine. Da bismo ovo postigli, moramo da imamo izuzetno čiste cevi.

Da li znate u kakvom su stanju vaše cevi? Pre svega, ako se ponašate tako da sipate svašta u odvod sudopere, one mogu da budu veoma zaprljane, tako da samo WOMA mašine mogu da pomognu. Reč je o mašinama koje pod velikim mlazom vode čiste jako zaprljane cevi. Naravno, postoje i druge metode, kao što je sajla koja ima rotirajuće glave. Na kom principu radi ova sajla?

Dakle, sajla je električna, nije ručna, kao što je to nekada bilo. Nju struja pokreće i ona se kreće ka napred, dok se glave vrte. Tim okretanjem glava, struže se masnoća koja se nalazi na zidovima cevi, i one ostaju čiste, nakon toga. Isto tako, ako sajla naiđe na neki čep, ona će ga razbiti i napraviti prohodnost, da voda može da prolazi normalno.

Važno je da reagujete na prve znake da nešto nije u redu. To se pre svega odnosi na dužinu pranja sudova. Dakle, ako perete sudove sada duže nego što je to bilo ranije, onda je znak da treba da nas pozovete. Razlog dužeg pranja sudova može da bude u činjenici da voda sporo otiče iz korita sudopere u odvod, pa tako ne možete da budete maksimalno funkcionalni.

Pored toga, u zidovima, tj. u cevima, čuje se klokotanje i to je znak da se formira čep. Ovaj čep će uskoro sasvim blokirati protok vode, pa možete da imate gejzir u sudoperi ili zapušenje i izlivanje. Bićete onemogućeni da perete sudove, a to naravno, remeti normalan život. 

Pozovite naše ekipe da izađu na teren i pogledaju u čemu je poteškoća oko funkcionisanja vaše sudopere.