Otpušavanje sudopere Rakovica

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Ceo grad može biti mali, ako je neko u svakom trenutku spreman da izađe na teren i reši problem koji neko ima. Primera radi, to su naši majstori, koji rade svih 365 dana u godini, bez obzira na dane godišnjih odmora, praznike, vikende, ili doba kada je noć... Svoj poziv možete da uputite zaista bilo kada, jer je u pitanju hitna intervencija i nemojte se ustezati.

Uvek će biti neko ko će odgovoriti sa druge strane žice, te nećete da se nađete u situaciji da telefon zvoni a niko se ne javlja. Ovo je veoma važno, jer znate da se uvek možete osloniti na stručne ekipe, koji su spremni da krenu put vaše adrese.

Dolazak uopšte ne naplaćuju, već samo svoje ruke i materijal koji se eventualno potroši tokom obavljanja intervencije. Na kraju posla ćete dobiti garanciju na izvršene usluge, ugrađene delove, i fakturu, ako ste pravno lice, odnosno, račun, ako ste fizičko. 

Sudopera mora da bude funkcionalna, tako da je potrebno da dobro provodi vodu. Postoje znaci koji nam govore da nešto nije u redu, i to je obično klokotanje u cevima, vraćanje vode natrag kroz odvod, ili takozvani, gejzir, zadržavanje vode u koritu...

Čak i ako samo primetite da voda sporo teče u odvod, to je znak da treba da pozovete majstore da vide u čemu je problem. U tom slučaju ćete prati sudove duže nego što je to potrebno, pa umesto pola sata, sada će vam trebati čitav sat. Niko nema vremena za gubljenje, te je veoma važno da se problem reši. 

Kada dođe do prestanka oticanja vode, onda već imate hitnu intervenciju, koja se više i naplaćuje. Zato je bolje zvati ranije, i rešiti problem pravovremeno, dok nije postao veći i teži. Cene naših majstora su vrlo realne, tako da svako sebi može da priušti kvalitetnu uslugu.