Otpušavanje sudopere Surčin

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Surčin se nalazi na periferiji grada Beograda, iako iza njega ima još naselja. Za naše majstore, ceo grad je mali, jer oni mogu za sat vremena najdalje, doći do bilo kog dela. Dovoljno je samo da uputite poziv, ukratko kažete šta vas je snašlo, i naše ekipe kreću.

To su majstori koji imaju posebno opremljena vozila, koja uvek čekaju spremna. U tim vozilima se nalaze mašine, sajle, oprema koja je najsavremenija, alat i sve što je neophodno da se svaki problem sa vodom sanira i reši. 

Važno je samo da ne pokušavate sami da rešite situaciju, posebno ako je ona ozbiljna. Time ćete izgubiti dragoceno vreme, i na kraju ćete verovatno, opet doći u situaciju da zovete majstore da vam pomognu i odrade korekcije.

Jer, da je lako biti majstor, onda bi to svako mogao, zar ne? Naše ekipe imaju iskustvo dugo preko tri decenije, tako da mogu da se nose sa svakim problemom koji voda izaziva, te ne postoji situacija koju oni ne umeju da reše. Ništa ne može da ih iznenadi, jer su tokom tih decenija rada u praksi videli sve.

Sudopera se često zapuši jer imamo loše navike da bacamo ostatke hrane u njen odvod, onda kada spremamo ručak ili kada ga završimo. Koliko puta vam je bilo lakše da masnoće, tj. ulje od pomfrita prospete u odvod, umesto na neko drugo mesto? Ili, soc od kafe... Ovo jeste najlakše, ali vremenom vodi ka tome da će se vaša sudopera zapušiti, pa nećete moći da je koristite. 

Voda će krenuti da protiče sporije, i na kraju će da se zaustavi, tako da dobijate sanitariju koja više nije funkcionalna. A svi znamo da bez sudopere koja odvodi vodu normalno, život svakodnevni nije moguć. Jer, morali biste da perete sudove u kupatilu. Zato, pozovite naše ekipe.