Otpušavanje sudopere Čukarica

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis Aqua Stil

063/55 45 35 011/26 44 444 Beograd
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Sudopera je veoma nezgodna kada se zapuši, zbog toga što nam je onda onemogućen normalan, svakodnevni život. Naime, moramo da operemo sudove, da pripremimo hranu, a za sve to je potrebna ova sanitarija.

Ipak, ma koliko da je sudopera važna i bitna, mi se ne ophodimo prema njoj onako kako bi to trebalo. Pre svega, bacamo ostatke nakon ručka i obroka u odvod.

Zapitajte se sami, koliko puta vam se desilo da nakon što ispržite pomfrit, ulje jednostavno prospete u sudoperu? Ulje je veoma štetno, i ono ostavlja naslage na zidovima cevi, tako da se vremenom formira čep.

Ovaj čep sasvim blokira protok vode, pa se isto tako može destiti da ako živite u prizemlju, na primer, gejzir od vode iskoči u stanu iznad, takođe iz sudopere. Voda uvek nađe svoj put, i interesantno je da ne izaziva uvek problem kod nemarnih stanara, nego kod njihovih komšija, koji su možda sasvim uredni i pažljivi.

U svakom slučaju, ako ste vi ti koji imate problem sa sudoperom na bilo koji način, dobro je da pozovete naše ekipe. Majstori dežuraju tokom celog dana, i to 365 dana u godini, tako da su uvek spremni da izađu u susret svim vašim problemima sa vodom. Imaju posebno opremljena vozila, specijalna odela, mašine, alate, savremenu i modernu opremu, tako da ne postoji problem sa vodom koji oni ne mogu da reše. 

Važno je samo da pozovete na vreme i sve ostalo prepustite našim ekipama. Na vašoj adresi mogu da budu za do sat vremena od trenutka kada prime poziv, ma gde da se nalazite na teritoriji Beograda. Dolazak se ne naplaćuje, već samo ruke majstora i materijal koji se eventualno potroši. Na svoj rad dajemo garanciju, tako da možete da budete sasvim mirni. Za pravna lica, obezbeđena je faktura. Cena je realna i svima prihvatljiva.