Otpušavanje sudopere Zemun

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

U sudoperu mnogo ljudi prosipa svašta, pa se posle čude, kako je došlo do zapušenja? I zaista razmislite – da li i vi bacate ulje od pomfrita, soc od kafe..? Ili, još gore, da li bacate ostatke hrane, kada spremate obrok ili nakon što obedujete? Sve su ovo razlozi zbog kojih će se pojaviti niz problema.

U daljem tekstu ćemo opisati koji su to problemi.

Pre svega, počećete da perete sudove duže nego što je to bio slučaj ranije, a razlog je taj što voda otiče sporije u odvod. U prljavoj vodi ne možete da perete, tako da morate da sačekate da ona ode. Vremenom će odlaziti sve sporije. Na kraju, dobićete puno korito puno prljave vode, koja ni ne može da protekne u odvod, jer u cevima postoji formiran čep koji blokira protok.

Da bi se sve ovo baš ovako dogodilo, naravno, potrebno je vreme, ali je vaša dobra odluka, da samo kada primetite naznake da nešto nije u redu, da tada zovete naše ekipe. Jer, stara izreka i poslovica kaže da je bolje sprečiti nego lečiti. 

Mi ćemo snimiti kamerama vaše cevi ili celu vodovodnu mrežu, tako da ćemo znati u kakvom se stanju nalazi i da li je potrebno odraditi neke popravke. Kamera se uvodi u cevi, i njeno oštro oko snima sve okolo, pa je u stanju da vidi masnoću koja se nataložila na cevima, ali i čepove gde su se formirali, njihovu lokaciju, i to od čega su sastavljeni.

Kada sve ovo majstori znaju, onda će lakše doneti odluku kako da reše vaš problem, na način koji je najefikasniji, najjednostavniji i najbolji. Cene su veoma realne, tako da svako može da priušti sebi dobrog majstora, koji ne naplaćuje dolazak i na svoj rad daje garaniciju. Za pravna lica se izdaje faktura i garancija, takođe.