Hitne intervencije – vodovod Savski venac

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Curenje vode iz bojlera ili iz zida, te odgušenje kanalizacije, ali i mnogi drugi problemi mogu biti vrlo brzo i sa uspehom sanirani, s obzirom na to da su dostupne i hitne intervencije – vodovod Savski venac. 

Praktično govoreći, vodoinstalateri nastoje  da u što kraćem vremenskom periodu, a pošto ih klijent bude kontaktirao, reše problem koji je iskrsao. 

I to se odnosi ne samo na prostor bilo koje kvadrature ili namene, nego i na bilo koji dan u nedelji. Naime, usluge koje se svrstavaju u hitne intervencije će majstori izvršiti u bilo kom momentu nakon završenog radnog vremena. Dakle, ne samo za vreme radne sednice, to jest u periodu od ponedeljka do petka, nego i subotom, ali i nedeljom, te tokom svakog državnog praznika i to kako u toku popodnevnih, to jest večernjih časova, tako isto i u toku noći. 

Vrlo brzo pošto klijent odabranog majstora bude kontaktirao preko telefona, on će se sa njim dogovoriti i kada može da poseti predmetni objekat. Sve to je izuzetno važno, prosto zato što  vodoinstalateri koji su specijalizovani za hitne intervencije – vodovod Savski venac treba lično da utvrde u kakvom stanju se nalazi kanalizacioni ili vodovodni sistem u tom objektu. Podrazumeva se da će oni sve te usluge da izvrše u najkraćem roku i na taj način će omogućiti klijentima da kupatilo ili kuhinju u konkretnom prostoru koriste kao i ranije. 

Šta spada sve u hitne intervencije – vodovod Savski venac?


Bilo koja usluga, koju i inače pružaju vodoinstalateri u toku standardnog radnog vremena, a koja se vrši kako bi kanalizacioni ili vodovodni sistem u bilo kom objektu bio osposobljen za dalje korišćenje, može da bude svrstana u hitne intervencije – vodovod Savski venac. Naravno, majstori te usluge pružaju po završetku uobičajenog radnog vremena i to je, praktično govoreći jedina razlika u odnosu na standardne vodoinstalaterske usluge. 

Izuzev demontaže i naknadne montaže svih sanitarnih elemenata, majstori mogu da izvrše i zamenu gume na wc šolji, ali i zamenu ili popravku plovka na vodokotliću. 

Podrazumeva se da vrše i čišćenje bojlera od kamenca, te zamenu grejača ili termostata na bojleru, kao i zamenu baterija. 

Odgušenje kanalizacije se isto tako može svrstati među hitne intervencije – vodovod Savski venac. Na osnovu stanja kanalizacionog sistema, majstor će na licu mesta da odluči da li je bolje da ta usluga bude izvršena ručno, kada se koristi sajla ili mašinski, u kom slučaju vodoinstalteri odgušenje kanalizacije vrše uz korišćenje specijalnih vozila, to jest pod pritiskom.