Hitne intervencije - vodovod Vračar

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Kada bismo mogli da izbegnemo stres koji kvarovi na elektro instalacijama ili vodovodnoj, te kanalizacionoj mreži kod svih izazivaju, bilo bi najbolje. Nažalost, mnogi od nas se prilično nerviraju kada se neki problem javi, naročito u toku noći ili večeri, prosto zato što se uvek u takvim situacijama postavlja pitanje da li postoji majstor koji može odmah da dođe i taj problem otkloni.

Zato je vrlo važna informacija da su klijentima na raspolaganju i hitne intervencije - vodovod Vračar, to jest majstori koji mogu da izađu na teren i izvrše brojne usluge, praktično kad god je to neophodno. 

Koje sve usluge spadaju u hitne intervencije?


Najjednostavnije bi bilo reći da hitne intervencije - vodovod Vračar podrazumevaju izvršenje svih onih usluga, koje imaju za cilj osposobljavanje i vodovodnog i kanalizacionog sistema za nesmetano korišćenje. I to se ne odnosi samo na stambene prostore, odnosno na stanove i kuće, već i na kancelarije, fabrike i ostale poslovne, te prostore bilo koje druge namene.

Najbitnije je da vlasnik tog prostora ili lice koje je nadležno, u što kraćem roku kontaktira majstora. Bilo bi idealno da te usluge budu izvršene što je moguće pre. Upravo iz tog razloga se majstori trude da konkretni objekat posete u najkraćem mogućem roku nakon što ih klijent informiše o problemima sa kojima se susreo.

Uopšteno govoreći, pod pojmom hitnih intervencija se smatra izvršenje svih onih usluga koje majstor vrsi i u toku dana. Jedina razlika je u tome što će vodoinstalater nastojati da na teren izađe što je moguće pre, a potpuno svejedno da li je veče ili noć, odnosno da li je radni dan ili vikend, te neki državni praznik, prosto zato što će hitne intervencije - vodovod Vračar da budu izvršene kad god za tim postoji potreba. Podrazumeva se da je brza reakcija majstora vrlo važna u takvoj situaciji. 

Pored toga što majstor može da izvrši sanaciju kvara, koji je doveo možda do curenja vode, on vrši i odgušenje kanalizacije po potrebi. Zamena ventila, delova cevi i cevi u kupatilu i kuhinji, takođe može da bude izvršena po hitnom postupku ako je potrebno. Podrazumeva se da u hitne intervencije spada i zamena plovka na vodokotliću, zatim Zamena termostata i grejača na bojleru, kao i čišćenje bojlera od kamenca.

Sem toga, vodoinstalater može da izvrši i zamenu baterije, te zamenu gume na wc šolji i zamenu ili reparaciju glavnog ventila.

Što se odgušenja kanalizacije tiče, u pitanju je usluga koja se vrši i ručno i mašinski. Na osnovu stanja na terenu, odnosno stanja vodovodnih i kanalizacionih cevi i celokupnog sistema, majstor koga klijenti budu angažovali za hitne intervencije - vodovod Vračar će da izvrši procenu i donese odluku o tome da li je bolje da za odgušenje kanalizacije koristi ručnu sajtu ili specijalna vozila, u kom slučaju se ta usluga vrši pod pritiskom.