Hitne intervencije - vodovod Zvezdara

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Kada u nekom stambenom, poslovnom ili bilo kom drugom prostoru sve funkcioniše, niko ne razmišlja o potencijalnim rizicima. Zato se ne tako retko događa da ljudi ne misle baš mnogo o tome kako koriste delove elektro, te vodovodnog ili kanalizacionog sistema. 

Međutim, kada primete da curi voda iz bojlera ili da je došlo do curenja vode oko wc šolje, trebalo bi da znaju da su im na raspolaganju hitne intervencije - vodovod Zvezdara, odnosno usluge koje vrše profesionalni vodoinstalateri kad god je to potrebno. 

Praktično govoreći, jedina razlika u odnosu na standardne usluge, koje vodoinstalateri pružaju jeste u tome što se hitne intervencije vrše u svako doba i dana i noći, to jest upravo onda kada je to klijentima potrebno. I nije uopšte važno da li je u pitanju period od ponedeljka do petka, odnosno subota ili nedelja, te neki državni praznik, prosto zato što hitne intervencije - vodovod Zvezdara majstori vrše u trenutku kada je to klijentima neophodno. 

Koje sve usluge spadaju u hitne intervencije - vodovod Zvezdara?


Ukoliko dođe do bilo kakvih poteškoća u vezi sa funkcionisanjem bilo vodovodnog ili kanalizacionog sistema u objektu ma koje površine i namene, po zahtevu klijenata će biti izvršene hitne intervencije - vodovod Zvezdara. 

Osim sanacije curenja vode iz zida, klijentima su na raspolaganju i zamena ventila, kao i njihova reparacija, zatim zamena baterije, ali i zamena gume na wc šolji. 

Podrazumeva se da u bilo kom trenutku majstori mogu da izvrše i čišćenje bojlera od kamenca, ukoliko to bude bilo potrebno. Isto tako će se pobrinuti da izvrše i zamenu grejača na bojleru, kao i zamenu termostata. 

Ukoliko u nekom prostoru postoji problem sa funkcionisanjem tog sanitarnog elemenata, hitne intervencije - vodovod Zvezdara se odnose i na zamenu plovka na vodokotliću, pa i na zamenu celog vodokotlića, ako ne postoji način da taj sanitarni element bude popravljen.

Odgušenje kanalizacije je još jedna usluga koju vodoinstalateri mogu da izvrše u bilo kom trenutku, a nedugo nakon što ih klijent bude kontaktirao. U skladu sa situacijom u samom objektu, majstor će proceniti da li je bolje da tu uslugu izvrši ručno ili mašinski. 

Uz sve pomenuto, u hitne intervencije - vodovod Zvezdara spada i zamena i popravka dela cevi u kuhinji ili u kupatilu, kao i zamena baterija, te popravka protočnog bojlera. Podrazumeva se da će vodoinstalateri učiniti sve što je potrebno da u najkraćem mogućem roku otklone bilo koji kvar kako na vodovodnom, tako isto i na kanalizacionom sistemu i to u bilo kom objektu, a kako bi korisnicima tog prostora pružili mogućnost da bez ikakvih smetnji nastave da u njemu žive ili rade.