Hitne intervencije - vodovod Novi Beograd

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Bitno je da svi koji u bilo kom trenutku imaju problem ili sa vodovodnim sistemom u stambenom, odnosno poslovnom ili u nekom drugom objektu ili sa kanalizacionim, znaju da su majstori dostupni praktično neprekidno. 

Zapravo su klijentima na raspolaganju i hitne intervencije - vodovod Novi Beograd, budući da su vodoinstalateri dostupni ne samo svakog radnog dana, odnosno u periodu od ponedeljka do petka, nego i subotom i nedeljom. Isto tako su sve usluge na raspolaganju klijentima i u danima kada su državni praznici, takođe neprekidno, tako da nemaju nikakvog razloga za brigu ukoliko dođe do bilo kakvih poteškoća u funkcionisanju ova dva sistema. 

Koje sve usluge vrše vodoinstalateri kao hitne intervencije? 


Najjednostavnije bi bilo reći da su hitne intervencije - vodovod Novi Beograd zapravo sve standardne usluge, koje majstori inače vrše u toku svog radnog vremena. Da budemo precizni, oni su specijalizovani za vršenje svih onih usluga, koji imaju za cilj osposobljavanje kako vodovodnog sistema u nekom objektu, tako i kanalizacionog za dalje funkcionisanje. 

Pored toga što mogu izvršiti sanaciju curenja vode iz cevi u zidu, oni su specijalizovani i za čišćenje odvoda na wc šolji, kao za odgušenje kanalizacije i čišćenje odvoda na sudoperi. A usluga profesionalnog odgušenja kanalizacije može biti izvršena ručno i mašinski, što sve zavisi od procene stručnjaka u vezi sa time o kom nivou zagušenja se radi i gde je do problema sa funkcionisanjem kanalizacionog sistema došlo. Naime, ako je problem nastao bliže odvodu i ako nije velikog obima, onda će majstori specijalizovani za hitne intervencije - vodovod Novi Beograd da izvrše ručno odgušenje kanalizacije. U suprotnom, ako do problema dođe na mestu koje je udaljeno od odvoda, odnosno ako je nivo zaprljanja mnogo veći, gotovo je sigurno da će vodoinstalateri primeniti mašinsko odgušenje, kada se čišćenje kanalizacije vrši pod pritiskom. 

Ukoliko to bude bilo potrebno, predložiće da bude izvršeno i snimanje kanalizacionog sistema mikro kamerama, kako bi imali dodatni uvid u to u kakvom stanju se unutrašnjost cevi nalazi. 

Pored svih pomenutih usluga, hitne intervencije - vodovod Novi Beograd podrazumevaju i zamenu baterija, zatim zamenu plovka na vodokotlićima, kao i čišćenje bojlera od kamenca. Ako to bude bilo potrebno, majstori će da izvrše i zamenu termostata na bojleru, zatim zamenu grejača i zamenu ili reparaciju ventila. 

Takođe su specijalizovani i za zamenu vodovodnih cevi i njihovu popravku, a podrazumeva se da mogu izvršiti sve usluge koje će imati za cilj da kanalizacioni ili vodovodnih sistem u određenom obliku bude osposobljen za dalje korišćenje.