Hitne intervencije vodovod Borča

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Svi stanovnici ovog beogradskog naselja, u čijem stambenom, odnosno poslovnom ili u objektu bilo koje druge namene dođe do nekih problema, koji utiču na nesmetano funkcionisanje kanalizacionog ili vodovodnog sistema treba da odahnu.

Naime, bez obzira u koje vreme se neki problem javi na jednom od tih sistema, mogu biti izvršene i hitne intervencije - vodovod Borča. 

Dovoljno je samo da klijent u bilo kom trenutku kontaktira majstora i da ga informiše o tome sa kojim poteškoćama se susreo. Odmah zatim će se sa njim dogovoriti i o tome kada vodoinstalater može taj objekat da poseti. Naglasili bismo i to da osim u toku radne sedmice, to jest u periodu od ponedeljka do petka, vodoinstalateri koji su specijalizovani za hitne intervencije - vodovod Borča, izlaze na teren i subotom, odnosno nedeljom, ali i za vreme apsolutno bilo kog državnog praznika.

Koje se usluge smatraju hitnim intervencijama?


Da bismo sve pojednostavili, moramo naglasiti da su hitne intervencije - vodovod Borča sve one usluge, koje i inače u toku svog standardnog radnog vremena vodoinstalateri vrše. U principu je jedina razlika u ceni, odnosno u periodu kada se te usluge vrše.

Cenovnik koji se primenjuju u tom slučaju može da varira u odnosu na standardni, ali da klijenti ne bi došli u zabunu, svako od njih će biti na vreme obavešten ne samo o tome koliko će koštati izvršenje konkretne usluge, nego i o tome koliko vodoinstalater procenjuje da će mu biti potrebno vremena za izvršenje konkretne usluge, ali i eventualno o tome da li klijent treba da pribavi neki repromaterijal.

Svakako će vodoinstalateri osim odgušenja kanalizacije, što je usluga koja može da bude izvršena i mašinski i ručno, na zahtev klijenata da izvrše i čišćenje bojlera od kamenca, ali i zamenu grejača na bojleru, pa čak i ako bude potrebno demontažu, odnosno kasniju montažu protočnog ili standardnog bojlera. 

Na osnovu procene majstora, u hitne intervencije - vodovod Borča spada i zamena gume oko wc šolje, potom popravka ili zamena ventila, kao i popravka ili zamena baterija. Isto tako se podrazumeva da po potrebi vodoinstalateri mogu u bilo kom trenutku da izvrše i zamenu plovka na vodokotliću, odnosno zamenu glavnog ventila. 

U slučaju da dođe do curenja vode iz zida, hitne intervencije - vodovod Borča podrazumevaju ne samo zamenu, odnosno popravku ventila, nego može biti izvršena i zamena, odnosno krpljenje dela cevi, pa čak i celokupnih cevi, kako bi kvar bio saniran u najkraćem mogućem roku.