Hitne intervencije vodovod Stari Grad

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Ukoliko u nekom trenutku u toku večeri ili noći, odnosno kad god, dođe do izlivanja kanalizacije u nekom stambenom ili poslovnom objektu, te bilo kakvih drugih poteškoća u vezi sa radom kanalizacionog ili vodovodnog sistema, klijenti bi trebalo da znaju da su dostupne i hitne intervencije - vodovod Stari Grad. 

Radi se zapravo o standardnim vodoinstalaterskim uslugama, koje majstori pružaju u periodu nakon završenog radnog vremena, odnosno tokom vikenda ili za vreme bilo kog državnog praznika. 

Kako se vrše hitne intervencije - vodovod Stari Grad?


Da bi bilo koji vodoinstalater mogao da pomogne klijentu konkretni problem u stambenom ili bilo kom drugom objektu da razreši, a vezano za funkcionisanje vodovodnog i kanalizacionog sistema, najbitnije da prvo putem telefona on bude informisan o detaljima. Nakon toga će majstor koji je specijalizovan za hitne intervencije - vodovod Stari Grad da se dogovori sa klijentom kada može da izađe na teren, kako bi i sam mogao da ima uvid u to u kakvom stanju se nalaze i vodovodni i kanalizacioni sistem u tom objektu. A tek pošto vodoinstalater bude posetio predmetni objekat i samostalno se uverio u to gde je nastao problem i kolikog je obima, on će moći i da formira ponudu, te da obavesti klijenta kako o tome koliko će koštati izvršenje konkretne usluge, tako isto i o tome da li je eventualno potrebno da klijent pribavi dodatni repromaterijal. A podrazumeva se i da će izneti okvirnu procenu koliko mu je vremena potrebno da izvrši konkretne usluge. 

Moramo napomenuti i to da hitne intervencije – vodovod Stari Grad vodoinstalateri ne vrše samo u toku radne sedmice, odnosno u periodu od ponedeljka do petka, već i subotom i nedeljom, ali i za vreme bilo kog državnog praznika i to posle radnog vremena, to jest u toku večeri ili noću.  

Inače, u hitne intervencije spada čišćenje bojlera od kamenca i zamena baterija, odnosno zamena ventila. Ukoliko majstor bude procenio, on može da izvrši i reparaciju ventila, ali i da zameni plovak na vodokotliću ili gumu oko wc šolje. 

Naravno da i odgušenje kanalizacije može da bude izvršeno, a ako to bude bilo potrebno. Bitno je da klijenti znaju i to da hitne intervencije - vodovod Stari Grad podrazumevaju kako ručno, tako isto i mašinsko odgušenje kanalizacije. Na koji način će konkretna usluga da bude izvršena zavisi samo od toga koliki je nivo zaprljanja u pitanju i da li je mesto, na kome je nastao čep, što je stvorilo problem u funkcionisanju kanalizacijonog sistema, lako dostupno pomoć ručne sajle ili mora biti izvršeno odgušenje kanalizacije pod pritiskom. U svakom slučaju će majstori prvo izvršiti procenu, a onda i izneti ponudu klijentu, pa tek posle toga pristupiti izvršenju konkretne usluge.