Hitne intervencije – vodovod Rakovica

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

U bilo koje doba dana, ali i noći, stručnjaci vrše po zahtevu klijenata i hitne intervencije – vodovod Rakovica. 

Sve usluge za koje su specijalizovani, vodoinstalateri mogu da izvrše kako u toku popodneva i večeri za vreme radne sedmice, odnosno u periodu od ponedeljka do petka, nakon završenog radnog vremena, tako isto i u dane vikenda. A izuzev subotom i nedeljom, oni pomenute usluge vrše i kada je bilo koji državni praznik. Praktično, u bilo kom trenutku kada za tim postoji potreba i nakon što ih klijent bude kontaktirao putem telefona. 

Zapravo je vrlo važno da svako, u čijem prostoru se javi neki problem, bilo vezano za funkcionisanje vodovodnog, bilo kanalizacionog sistema, u najkraćem mogućem roku kontaktira upravo vodoinstalatera, koji je specijalizovan i za hitne intervencije – vodovod Rakovica. Nedugo nakon što ga klijent bude informisao o detaljima, majstor ima obavezu da taj objekat poseti i da se lično uveri u stanje cevi ili bilo kog sanitarnog elementa, odnosno kanalizacionih cevi, kako bi na osnovu toga bio u prilici da donese odluku na koji način će izvršiti konkretne usluge. posle toga on priprema ponudu i informiše o svim potrebnim detaljima klijenta, nakon čega pristupa i izvršenju određene usluge. 

Koje sve usluge spadaju u hitne intervencije – vodovod Rakovica?


Kada se pominju usluge, koje se mogu svrstati u hitne intervencije, zapravo se misli na apsolutno sve usluge koje i inače vrši konkretni majstor, s tim što se one izvršavaju van radnog vremena. 

Najjednostavnije bi bilo reći da se hitne intervencije – vodovod Rakovica vrše kad god za time postoji potreba i imaju za cilj da omoguće klijentima da u konkretnom prostoru nastave da bez ikakvih smetnji koriste ili kupatilo ili kuhinju, odnosno da otklone poteškoću koja ometa funkcionisanje bilo kanalizacionog, bilo vodovodnog sistema u tom objektu. 

Zamena dela cevi, ventila ili cevi uopšte, zatim čišćenje bojlera od kamenca, zamena plovka na vodokotliću i zamena grejača na bojleru, tek su neke od usluga koje se mogu svrstati u hitne intervencije – vodovod Rakovica. 

Sem njih, vodoinstalateri mogu da izvše i reparaciju ventila, zatim zamenu baterija, pa čak i demontažu bojlera, te njegovu kasniju montažu. Isto se odnosi i na demontiranje svih ostalih sanitarnih elemenata, odnosno njihovo naknadno montiranje.