Hitne intervencije - vodovod Voždovac

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Da bi svi klijenti bili rasterećeni, moraju znati da se po njihovom zahtevu vrše i hitne intervencije - vodovod Voždovac. A to znači da u apsolutno bilo kom trenutku majstori mogu da izađu na teren, kako bi u najkraćem mogućem roku otklonili bilo kakav problem koji je nastao kako na vodovodnoj, tako isto i na kanalizacionoj mreži. 

Kada kažemo u bilo kom trenutku, to znači da će vodoinstalater posetiti predmetni objekat bilo u toku popodneva i večeri, odnosno nakon završenog standardnog radnog vremena, bilo u toku noći ako bude bilo potrebno. Napominjemo da se to ne odnosi samo na radnu sedmicu, odnosno na period od ponedeljka do petka, nego i na dane vikenda. Takođe se podrazumeva i da hitne intervencije - vodovod Voždovac mogu da budu izvršene ukoliko je tada neki državni praznik. 

Ono što je važno i što moraju svi klijenti da znaju jeste da je njihova obaveza čim primete da je nastao neki problem u konkretnom stambenom ili bilo kom drugom objektu, da se obrate majstorima putem telefona. Tada bi trebalo da ih obaveste o tome koji se tačno problem javio, kako bi majstor mogao da proceni i šta će mu biti potrebno od alata i naravno da će se tada dogovoriti kada vodoinstalater izlazi na teren. Klijenti bi trebalo da budu rasterećeni, zato što će majstor nastojati da što je moguće pre konkretni objekat poseti, kako bi utvrdio obim kvara, te da bi ga otklonio u najkraćem mogućem roku. 

Koje usluge će vršiti majstori kao hitne intervencije?


Potpuno je svejedno koji se problem dogodio u konkretnom prostoru, zato što hitne intervencije - vodovod Voždovac podrazumevaju primenu svih onih usluga, koje inače majstori pružaju u toku svog radnog vremena. 

Pored toga što vodoinstalateri mogu izvršiti odgušenje kanalizacije, a nevezano za to da li će konkretnu uslugu da izvrše ručno ili mašinski, oni će kao hitne intervencije da otklone i sve probleme vezano za curenje vode. 

U tom smislu se u hitne intervencije - vodovod Voždovac može uvrstiti i zamena cevi, odnosno zamena dela cevi u kuhinji ili u kupatilu, zatim zamena baterija, kao i zamena plovka na vodokotliću. Ukoliko to bude bilo potrebno, izvršiće i čišćenje bojlera od kamenca, a po potrebi će da izvrše i zamenu termostata ili zamenu grejača na bojleru. To se odnosi i na bojleru u kupatilu i na protočni bojler u kuhinji. 

Još treba napomenuti i to da majstori mogu da izvrše i zamenu gumice na slavini, kao i snimanje kanalizacionog sistema mikro kamerama, što je dodatna dijagnostička usluga, koja se primenjuje kada je potrebno izvršiti odgušenje kanalizacije, a majstorima nije tako lako da utvrde gde je tačno konkretni problem nastao.