Dežurni vodoinstalater Savski Venac

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Na raspolaganju je svim stanovnicima ove beogradske opštine mogućnost da u bilo koje doba dana ili noći angažuju majstore, koji će se potruditi da otklone apsolutno bilo kakav problem, koji se javio u vezi sa funkcionisanjem bilo vodovodnog, bilo kanalizacionog sistema u nekom objektu. 

Pored toga što dežurni vodoinstalater Savski Venac te usluge može da pruži u toku večeri, on može biti angažovan i noću. Naravno da nema nikakve veze da li je u pitanju neki dan od ponedeljka do petka ili je reč o suboti ili nedelji, budući da vrši hitne intervencije apsolutno svakog dana neprekidno, pa čak i kada je neki državni praznik. 

Za sve klijente je vrlo važna informacija da vodoinstalater, koji biva angažovan kako bi izvršio neophodne popravke van radnog vremena, tom prilikom primenjuje i nešto drugačiji cenovnik od uobičajenog. Baš zato se podrazumeva da će klijenti blagovremeno da budu obavešteni o svim detaljima, a najpre tome koliko će koštati konkretna usluga. 

Koje sve usluge vrši dežurni vodoinstalater Savski Venac?


Najčešće se klijenti obraćaju ovim majstorima u toku noći ukoliko dođe do curenja vode iz wc šolje ili curenja vode iz zida. 
Svakako da dežurni vodoinstalater Savski Venac može vrlo brzo i uspešno da izvrši najpre odgušenje kanalizacije. Naravno da taj majstor po zahtevu klijenata može da izvrši i čišćenje slivnika i odvoda, odnosno odgušenje sudopere, te odgušenje wc šolje i odvoda na lavabou, odnosno kadi ili bideu. 

U zavisnosti od toga o kolikom stepenu zaprljanja se radi i od toga da li je do njega došla bliže ili dalje u cevima, podrazumeva se da će dežurni vodoinstalater Savski Venac da proceni da li je bolje da usluga odgušenja kanalizacije bude izvršena ručno ili mašinski. Ako on bude procenio da je bolje da budu angažovana vozila za odgušenje kanalizacije pod pritiskom, može se dogoditi da izvršenje konkretne usluge odloži za naredni dan, prosto zato što u toku noći tu uslugu većina njih ne može mašinskim putem da izvrši. 

Napomenuli bismo i to da se zamena plovka na vodokotliću, zatim zamena grejača ili zamena termostata na bojleru, kao i zamena baterija, takođe svrstavaju u hitne intervencije.