Dežurni vodoinstalater Zvezdara

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Bilo koji problem koji utiče na funkcionisanje vodovodnog i kanalizacionog sistema kako u stambenom prostoru, tako i u poslovnom, ali i u prostoru ma koje druge namene će u najkraćem mogućem roku da otkloni profesionalni dežurni vodoinstalater Zvezdara. 

Velika je prednosti u tome što ovaj majstor sve te usluge može da izvrši praktično kad god je to klijentu potrebno. Naime, po završetku radnog vremena on može da bude angažovan, ali i u toku noći, potpuno svejedno da li je u pitanju neki dan tokom radne sedmice ili vikend. Takođe se podrazumeva da dežurni vodoinstalater Zvezdara na teren možeš da izađe i ukoliko je neki državni praznik. 

Ne treba zaboraviti ni to da se sve one usluge, koje se svrstavaju u hitne intervencije, prema pravilu naplaćuju uvek prema cenovniku, koji je različit u odnosi na onaj, koji se smatra standardnim, odnosno koji vodoinstalater primenjuje u toku uobičajenog radnog vremena. Podrazumeva se da će svaki klijent na vreme da dobije sve potrebne informacije o tome. 

Za koje je usluge specijalizovan dežurni vodoinstalater Zvezdara?


Praktično sve ono što inače vrši u toku radnog vremena, takođe može po zahtevu klijenata i po potrebi da izvrši dežurni vodoinstalater Zvezdara, kada su u pitanju hitne intervencije. 

A to znači da će se pobrinuti kako da izvrši zamenu cevi ili ventila, odnosno njihovu reparaciju, tako isto i čišćenje bojlera, ali i odgušenje kanalizacije, što je usluga koja se vrši ručno ili mašinski. 

Podrazumeva se da ovaj majstor takođe može biti angažovan i ukoliko je potrebno da bude izvršena zamena plovka na vodokotliću, zatim popravka ili zamena protočnog, odnosno običnog bojlera, te zamena baterije i naravno čišćenje odvoda, to jest slivnika. 

U principu je najjednostavnije reći da dežurni vodoinstalater Zvezdara vrši sve usluge koje inače vrši u toku svog radnog vremena, s tim što u ovom slučaju može da izvrši te usluge kao hitne intervencije, to jest u apsolutno svako doba i dana i noći.