Dežurni vodoinstalater Zemun

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Ukoliko se dogodi na primer da u toku noći u nečijem stanu, kući ili u bilo kom drugom objektu pukne cev, najlakše je kontaktirati majstora, koji može da izvrši neophodne popravke, kako bi uspostavio vodovodni ili kanalizacioni sistem u tom objektu.

Iz tog razloga i napominjemo da dežurni vodoinstalater Zemun može da bude angažovan ne samo u toku noći od ponedeljka do petka, već i u dane vikenda, kao i u toku bilo kog državnog praznika, ali i uopšteno po završetku standardnog radnog vremena. 

Dakle, kad god se dogodi neki problem, kao što je na primer zagušenje kanalizacije ili curenje vode iz zida, dovoljno je da se klijent majstoru obrati, te da sa njim precizira koliko brzo može da izađe na teren, odnosno da poseti objekat u kome je problem nastao, kako bi ga sa uspehom i otklonio. 

Koje usluge može da izvrši dežurni vodoinstalater Zemun?


Sve ono što ovi majstori rade u toku svog uobičajenog radnog vremena, oni mogu da izvrše i u toku noći, odnosno za vreme državnih praznika, vikendom i uopšteno po završetku uobičajenog radnog vremena. Naime, dežurni vodoinstalater Zemun je specijalizovan za otklanjanje svih vrsta kvarova, koji utiču na funkcionisanje kako kanalizacionog, tako isto i vodovodnog sistema u ma kom objektu. 

Uopšteno govoreći, klijenti ih najčešće angažuju kada dođe do začepljenja odvoda, tako da se odgušenje kanalizacije definitivno svrstava među hitne intervencije, koje će dežurni vodoinstalater Zemun izvršiti kad god za tim postoji potreba. 

Takođe, ovaj majstor može da bude angažovan ukoliko dođe do curenja vode iz bojlera ili iz vodokotlića, odnosno ako bude bilo neophodno da u konkretnom prostoru izvrši zamenu baterije. Specijalizovan je i za čišćenje bojlera od kamenca, te za zamenu ili reparaciju ventila, kao i za zamenu gume oko wc šolje. 

Naravno da može da izvrši i montažu svih sanitarnih elemenata, odnosno njihovu prethodnu demontažu, kao i zamenu plovka na vodokotliću, te uopšteno rečeno sve one usluge koje će pozitivno uticati na vodovodni ili kanalizacioni sistem u kompletnom objektu, odnosno koji će pomoći da se određeni problem reši u najkraćem mogućem roku.