Dežurni vodoinstalater Surčin

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Ne samo da će u najkraćem mogućem roku nakon što ga klijent bude kontaktirao da izađe na teren, već će se dežurni vodoinstalater Surčin potruditi da vrlo brzo otkloni kvar na vodovodnom ili kanalizacionom sistemu, kako bi klijentima omogućio da kupatilo ili kuhinju u tom objektu koriste kao i ranije. Stvar je u tome da su na raspolaganju klijentima takozvane hitne intervencije, što podrazumeva da majstor izlazi na teren praktično kad god ga klijent kontaktira. 

U principu je potpuno svejedno da li je to veče ili možda noć, odnosno da li je neki radni dan ili vikend. Podrazumeva se da će na zahtev klijenata dežurni vodoinstalater Surčin, usluge za koje je specijalizovan, a koje spadaju u hitne intervencije, da izvrši i u slučaju da je tada neki državni praznik. 

Cenovnik za usluge koje se svrstavaju u hitne intervencije je ipak za nijansu drugačiji nego za one usluge, koje će ovaj majstor da izvrši u toku svog radnog vremena. A svaki klijent će blagovremeno da dobije informacije kako o tome koliko će određena usluga da košta, tako isto i o tome koliko bi trebalo njeno izvršenje prema proceni majstora da traje. 

Dežurni vodoinstalater Surčin - usluge 


Slobodno možemo reći da apsolutno sve usluge, koje vrši u toku svog radnog vremena, dežurni vodoinstalater Surčin može da izvrši i kada su u pitanju hitne intervencije. Praktično govoreći, jedina razlika jeste u tome što on po pozivu izlazi u najkraćem mogućem roku, te konkretne usluge vrši van radnog vremena, to jest u toku noći, u dane vikenda, kao i za vreme državnih praznika. 

Ne samo da može da izvrši odgušenje kanalizacije i to mašinski ili ručno, već može da izvrši i zamenu gume na wc šolji, zamenu plovka na vodokotliću ili celog vodokotlića, kao i čišćenje bojlera od kamenca, te zamenu termostata ili zamenu grejača. 

U zavisnosti od toga sa kojim problemima se klijent susreo, dežurni vodoinstalater Surčin može da izvrši i zamenu baterija, te da se potrudi u najkraćem mogućem roku da izvrši kako popravku ventila, tako isto i njihovu zamenu. Takođe može prilikom curenja vode iz zida da zameni jedan deo cevi ili celokupne vodovodne cevi, ali i da izvrši odgušenje sudopere, kao i odgušenje wc šolje i uopšteno govoreći sve one usluge, koje će uticati na to da klijentima bude obezbeđeno nesmetano korišćenje kuhinje i kupatila u bilo kom objektu.