Dežurni vodoinstalater Palilula

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

U onim momentima kada dođe do zagušenja kanalizacije, na primer, odnosno ako se dogodi da iz zida curi voda, sasvim je očekivano da se ljudi uspaniče. Ali ako znate da vam je dostupan u svakom trenutku dežurni vodoinstalater Palilula, onda ćete znati da nema apsolutno nikakvog razloga za paniku. 

Naime, ovaj majstor može da poseti vaš stan ili kuću, odnosno poslovni prostor ili bilo koji drugi, kad god za tim postoji potreba. Dakle, ako se i dogodi neki problem u toku noći, možete odmah kontaktirati ovog majstora i objasniti mu o čemu se radi, te očekivati da će on u najkraćem mogućem roku da dođe u konkretni objekat, kako bi se upoznao sa stanjem na terenu i da bi problem otklonio što je moguće pre. Treba naglasiti da dežurni vodoinstalater Palilula usluge za koje je specijalizovan može da izvrši kako u toku radne sedmice, nakon završenog radnog vremena, odnosno noću, tako isto i u dane vikenda, te se podrazumeva da čak i ako je neki državni praznik, klijenti ga mogu angažovati. 

Koje sve usluge će dežurni vodoinstalater Palilula da izvrši?


Nema nikakvih ograničenja, u principu, prosto zato što dežurni vodoinstalater Palilula iste usluge koje vrši u toku svog radnog vremena, može da izvrši i kao hitne intervencije, to jest u toku noći, te za vreme državnih praznika ili u dane vikenda. 

U većini slučajeva klijenti angažuju ovog majstora tokom noći ukoliko dođe do curenja vode iz zida, odnosno do izlivanja wc šolje, te ako dođe do zagušenja bilo kog odvoda. 

Svakako će dežurni vodoinstalater Palilula nastojati da vrlo brzo pošto ga klijent bude kontaktirao i informisao ukratko o tome koji se problem javio u njegovom stambenom ili poslovnom prostoru, izađe na teren, odnosno taj objekat poseti. Tom prilikom će on da se uveri u to koliki je obim problema u pitanju, pa će na osnovu procene doneti odluku o tome na koji način će da pristupi rešavanju određenog problema.

Pored ostalog, dežurni vodoinstalater Palilula može da izvrši i zamenu grejača na vojleru, te zamenu ventila ili njihovu popravku, kao i zamenu baterija, ali i zamenu plovka na vodokotliću i sve ostale vodoinstalaterske usluge.