Dežurni vodoinstalater Voždovac

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Pored toga što je vodoinstalater na raspolaganju svima u toku uobičajenog radnog vremena, ovaj majstoru nudi i usluge van radnog vremena. U principu, dežurni vodoinstalater Voždovac može da poseti objekat, u kome je došlo do poteškoća sa funkcionisanjem ili kanalizacionog ili vodovodnog sistema kad god to klijent od njega zahteva. 

Najjednostavnije rečeno, u svako doba i večeri i noći, nevezano za to da li su u pitanju dani vikenda ili neki dan u toku radne sedmice, odnosno da li je neki državni praznik, majstor će da izađe na teren što je pre moguće, nakon što ga klijent bude kontaktirao. 

Vrlo je važno da prilikom poziva, klijent ukratko informiše vodoinstalatera o tome, koji se problem dogodio u određenom stambenom ili poslovnom prostoru, odnosno u objektu bilo koje površine i namene. Upravo to će koristiti vodoinstalateru kako bi imao uvid u to koliko je veliki kvar, te da može adekvatno da reaguje. Svakako je najvažnije da on u što kraćem roku posle toga poseti taj objekat i lično izvrši procenu kvara. Tek na osnovu toga i može da pruži konkretnu uslugu, kako bi kanalizacioni ili vodovodni sistem osposobio. 

Koje usluge vrši dežurni vodoinstalater Voždovac?


Ukoliko navedemo da je dežurni vodoinstalater Voždovac specijalizovan za sve usluge, koje vrši i u uobičajeno radno vreme, nećemo preterati. Mada postoje situacije, koje jednostavno zahtevaju kratko odlaganje.  Obično u tom slučaju majstor nakon posete predmetnom objektu, na licu mesta precizira sa klijentom kada će izaći na teren već narednog dana, kako bi ustanovljen kvar i otklonio. 

Čišćenje bojlera od kamenca, zamena i popravka cevi i ventila, zatim zamena baterija, čišćenje odvoda na sudoperi, lavabou, kadi i wc šolji, sve su usluge koje može po zahtevu da izvrši dežurni vodoinstalater Voždovac. 

Isto tako se podrazumeva da ovaj majstor može da izvrši i zamenu grejača na bojleru, kao i zamenu plovka na vodokotliću, te zamenu sifona. Zapravo je specijalizovan za sve usluge, koje će doprineti da vodovodni, ali i kanalizacioni sistem u nekom stambenom ili poslovnom objektu funkcionišu na uobičajeni način.