Dežurni vodoinstalater Borča

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Nakon što završi sa uobičajenim radnim vremenom, ovaj majstor će pružati usluge, koje su klijentima potrebne, budući da su dostupne i takozvane hitne intervencije po zahtevu. Naime, dežurni vodoinstalater Borča sve usluge za koje je specijalizovan može da izvrši kako u toku popodneva i večeri, odnosno noću, a u periodu od ponedeljka do petka, tako isto i za vreme vikenda. Podrazumeva se da klijenti koji imaju neki problem u stanu, odnosno u kući ili u poslovnom, ali i u svakom drugom prostoru, mogu kontaktirati ovog majstora i ukoliko je tog dana neki državni praznik. 

Nema nikakve sumnje da će se on potruditi da vrlo brzo pošto ga klijent bude putem telefona kontaktirao i poseti određeni objekat. Ovo je vrlo značajno zato što dežurni vodoinstalater Borča mora najpre da stekne jasan uvid u to u kakvom stanju se ili kanalizacioni ili vodovodni sistem u tom objektu nalazi, odnosno kolikog obima je problem koji se dogodio. Na osnovu te procene će on i da odluči u kom roku će konkretnu uslugu moći da izvrši. U principu hitne intervencije podrazumevaju angažovanje ovih majstora u najkraćem mogućem roku nakon što ih klijenti budu kontaktirali. 

Za koje usluge je dežurni vodoinstalater Borča specijalizovan?


Ukratko rečeno, sve što je potrebno da učini kako bi ili vodovodni ili kanalizacioni sistem u nekom objektu bio u potpunosti osposobljen za dalji rad, dežurni vodoinstalater Borča će učiniti u svakom trenutku kako u toku dana, tako isto i u toku noći. 

Zamena ventila, kao i njihova popravka, zatim zamena vodovodnih cevi, kao i zamena bojlera, te čišćenje bojlera od kamenca, tek su neke od usluga koje ovaj majstor može izvršiti kada su u pitanju hitne intervencije. 
Između ostalog, dežurni vodoinstalater Borča je specijalizovan i za odgušenje kanalizacije, a u zavisnosti od nivoa zaprljanja konkretnu uslugu će izvršiti ili mašinski ili ručno. Uz to, ako bude bilo potrebno, izvršiće i zamenu gume na wc šolji, ali će se potruditi i da u najkraćem mogućem roku izvrši zamenu baterije, te zamenu protočnog bojlera ili njegovu popravku, kao i odgušenje sudopere i mnoge druge usluge koje će učiniti da kuhinja ili kupatilo, odnosno vodovodni i kanalizacioni sistem u određenom objektu, mogu da budu korišćeni bez ikakvih poteškoća.