Dežurni vodoinstalater Stari grad

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

U slučaju da se bilo kakav problem sa funkcionisanjem kako vodovodnog sistema u nekom stambenom ili poslovnom, te objektu bilo koje druge namene, odnosno kanalizacionog sistema dogodi u toku noći ili generalno van uobičajenog radnog vremena, ne postoji nikakav razlog za zabrinutost. Naime, svim klijentima je na raspolaganju i dežurni vodoinstalater Stari Grad, koji može izvršiti neophodne popravke i nakon završenog radnog vremena. 

Treba naglasiti i to da su hitne intervencije zapravo usluge, koje se vrše u najkraćem mogućem roku. Klijenti majstora mogu kontaktirati kako u toku popodnevnih i večernjih časova, tako isto i u toku noći, odnosno praktično neprekidno. A dežurni vodoinstalater Stari Grad je dostupan ne samo u toku radne sedmice, nego isto tako i u toku bilo kog državnog praznika, ali i u dane vikenda. 

Ono što je vrlo važno naglasiti, da ne bi bilo nikakve zabune jeste da se hitne intervencije uvek naplaćuju prema cenovniku, koji se razlikuje u odnosu na onaj, koji se primenjuje kada vodoinstalater konkretne usluge pruža u toku svog radnog vremena. 

Koje sve usluge može da izvrši dežurni vodoinstalater Stari grad?


Najbitnije je naglasiti da je osnovni cilj koji ima dežurni vodoinstalater Stari Grad da osposobi vodovodni ili kanalizacioni sistem u okviru bilo kog prostora. Potpuno je svejedno u koje doba dana ili noći će on to učiniti, ali nema nikakve sumnje da će se potruditi da svaki problem koji se dogodi reši na najbolji mogući način i u najkraćem mogućem roku. 

U tom smislu, ovaj majstor može biti angažovan kako za odgušenje kanalizacije, što je usluga koja se vrši ručno ili mašinski, tako isto i za čišćenje kamenca iz bojlera, ali i za zamenu baterija.

Ukoliko to bude bilo potrebno, on će izvršiti zamenu ili popravku ventila, te zamenu vodovodnih cevi, kao i zamenu plovka na vodokotliću ima. Isto tako se podrazumeva da dežurni vodoinstalater Stari Grad može izvršiti i zamenu grejača na bojleru, kao i zamenu termostata i odgušenje sudopere, ali i zamenu protočnog bojlera. 

Jednostavno bi bilo reći da ovaj majstor može učiniti sve što je potrebno, kako bi kanalizacioni ili vodovodni sistem u bilo kom objektu u potpunosti osposobio za dalje korišćenje, te u tom smislu može da izvrši ne samo popravke, nego i zamene svih delova tih sistema.