Dežurni vodoinstalater Rakovica

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Kada se bilo kakav problem dogodi u kuhinji ili u kupatilu, ukoliko je to period dana, kada su vodoinstalaterski servisi otvoreni, retko ko naročito brine. Međutim, ukoliko se taj problem dogodi u toku noći, odnosno vikendom ili kada je neki državni praznik, svi su zabrinuti, jer ne znaju da li postoji majstor koji će moći da brzo izađe na teren i taj problem otkloni. Na svu sreću, klijentima je na raspolaganju dežurni vodoinstalater Rakovica, koji može biti angažovan u svako doba ne samo dana, nego i noći, odnosno kako u toku radne sedmice, tako isto i u dane vikenda. Podrazumeva se da hitne intervencije ovaj majstor može da izvrši i ako je tada neki državni praznik. 

Bitno je samo da klijent u što što kraćem roku nakon što primeti konkretni problem, kontaktira izabranog majstora, te mu predoči šta se u njegovom stambenom ili poslovnom prostoru dogodilo. Zatim će majstor navesti kada može da izađe na teren, kako bi se upoznao sa stanjem vodovodnog ili kanalizacionog sistema, odnosno da bi izvršio određenu uslugu i što je moguće pre otklonio problem. 

Za koje usluge je specijalizovan dežurni vodoinstalater Rakovica?


S obzirom na to da su u pitanju hitne intervencije, odnosno usluge koje moraju biti u najkraćem mogućem roku izvršene, to slobodno možemo reći da je dežurni vodoinstalater Rakovica specijalizovan apsolutno za pružanje svih usluga, koje imaju za cilj osposobljavanje i kanalizacionog i vodovodnog sistema za dalji nesmetani rad. 

Najpre da napomenemo da klijenti u većini slučajeva ovog majstora zovu kada dođe do curenja vode iz cevi u zidu, odnosno do izlivanja vode iz wc šolje ili do zagušenja. Iz tog razloga i napominjemo da dežurni vodoinstalater Rakovica najpre vrši zamenu cevi i ventila, te zamenu baterija, zatim zamena gumica na baterijama, kao i odgušenje kanalizacije. 

Pored svega toga, on može izvršiti i zamenu grejača, zamenu termostata na bojleru, kao i zamenu plovka na vodokotliću. Ukoliko dođe do curenja vode, on može zakrpiti cev ili je zameniti, te se podrazumeva da je specijalizovan dežurni vodoinstalater Rakovica i za odgušenje sudopere, kao i za odgušenje wc šolje, ali i odvoda na tuš kabini, bideu i lavabou. 

Uopšteno rečeno, ovaj majstor će u najkraćem mogućem roku otkloniti svaki kvar bilo na vodovodnom, bila na kanalizacionom sistemu, a bez obzira koje je doba dana ili noći.