Dežurni vodoinstalater Čukarica

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Bilo kada da iskrsne problem sa funkcionisanjem ili vodovodnog ili kanalizacionog sistema u nekom stambenom, poslovnom ili objektu neke druge namene, na raspolaganju je klijentima dežurni vodoinstalater Čukarica, koji na teren može izaći vrlo brzo nakon što ga vlasnik tog prostora ili ovlašćeno lice bude kontaktiralo. 

Svakako bi klijenti trebalo da znaju i to da su u pitanju hitne intervencije, te da jednostavno postoje situacije koje podrazumevaju da će majstor izaći na teren brzo pošto ga klijent bude kontaktirao, ali će zbog prirode kvara da se sa njim dogovori za naknadni termin, kako bi rešio određeni problem u potpunosti. 

Koje usluge spadaju u hitne intervencije?


Uobičajeno je u praksi da dežurni vodoinstalater Čukarica rešava različite probleme koji iskrsnu u nekom prostoru. Baš zato se i napominje da u hitne intervencije spadaju one usluge, koje se tiču osposobljavanja bilo vodovodnog, bilo kanalizacionog sistema u nekom objektu za funkcionisanje na uobičajeni način. 

Zapravo, precizno bi bilo reći da ovaj majstor može da pruži sve usluge kao i u toku radnog vremena. Ipak, postoje situacije kada će zbog obima kvara i njegove zahtevnosti morati da konkretni objekat poseti i naknadno. 

Nakon završenog radnog vremena, kao i u toku noći, bez obzira da li je neki radni dan, subota ili nedelja, te neki državni praznik, dežurni vodoinstalater Čukarica je na raspolaganju klijentima. Nedugo nakon što klijent bude kontaktirao ovog majstora i obavestio ga o problemu sa kojim se susreo, on će izaći na teren što je moguće pre i taj problem će da sanira. 

Ne samo da može izvršiti zamenu ili reparaciju ventila, ali i cevi, već može da izvrši i čišćenje kamenca iz bojlera, te čišćenje odvoda na sudoperi i lavabou, kao i na kadi. 

Podrazumeva se da je dežurni vodoinstalater Čukarica specijalizovan i za zamenu grejača na bojleru, te za čišćenje kanalizacije, kao i za zamenu plovka na vodokotliću, ali i za zamenu glavnog ventila ili njegovu reparaciju. 

Jednostavno rečeno, preduzeće sve što je potrebno da otkloni određeni kvar i da omogući korisnicima tog prostora da u njemu i dalje nesmetano funkcionišu.