Vodokotlić ne reaguje

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Vodokotlić može da ne reaguje, tj. da kada želite da isperete wc šolju, vi to niste u mogućnosti da učinite. Onda se stvara veoma neprijatna situacije, jer toaletna šolja ne može da se koristi. Ovo je veoma nezgodno, posebno kada u kući ima više članova, ili se radi o wc šolji koja je u okviru neke firme ili preduzeća, gde je dosta zaposlenih.

Dakle, potrebna je hitna intervencija. U vašem slučaju, kada vodokotlić ne može da ispusti vodu, onda je verovatno stradao neki unutrašnji deo, i to može da bude plovak ili zvono, ali o tome ne morate da razmišlajte, dovoljno je da pozovete ekipe da izađu na teren.

Za hitne intervencije, majstori dolaze u roku od sat vremena od momenta kada ste uputili poziv, i to bilo gde da se nalazite na teritoriji Beograda. Ove intervencije su sa nešto višom cenom u odnosu na redovne i to iz sasvim jasnih, opravdanih i razumljivih razloga.

Ipak, ono što je vama najvažnije, to je da ćete imati opravljenu wc šolju u najkraćem mogućem roku, tako da možete i da nastavite normalan svakodnevni život.