Hitne intervencije vodoinstalater Palilula

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Različiti problemi većeg ili manjeg obima mogu da izazovu poteškoće ne samo u funkcionisanju vodovodnog i kanalizacionog, nego i elektro sistema u nekom objektu, što i te kako može da ima uticaja i na funcionisanje svih ljudi koji u tom prostoru ili žive ili rade. 

Kada to toga dođe, najbitnije je kontaktirati odgovarajuće majstore, koji će se potruditi da u što kraćem vremenskom periodu taj problem i otklone. 

Da razjasnimo odmah, kada su u pitanju hitne intervencije vodoinstalater Palilula to jednostavno znači da ovi majstori sve usluge, koje inače vrše u toku svog radnog vremena, mogu da izvrše i nakon njegovog završetka. Zapravo će oni bilo koju uslugu da izvrše kako u poslepodnevnim, odnosno večernjim satima, tako isto i u toku noći. Nema nikakve sumnje da oni mogu biti angažovani i u periodu od ponedeljka do petka i u dane vikenda, kao i u toku bilo kog državnog praznika.

Klijenti će na vreme da budu obavešteni o tome da se usluge, koje se smatraju hitnim intervencijama i koje se vrše van uobičajenog radnog vremena, naplaćuju i prema drugačijem cenovniku, koji je obično viši od standardnog. 

Šta sve spada u hitne intervencije vodoinstalater Palilula?


Najjednostavnije bi bilo reći da u hitne intervencije vodoinstalater Palilula spadaju baš sve one usluge koje će iskusni majstori da izvrše po zahtevu klijenata, odnosno u skladu sa stanjem na terenu, kako bi uspeli da u potpunosti osposobe ili kanalizacioni ili vodovodni sistem. 

Izuzev onih osnovnih usluga, poput zamene gumice ili čišćenja bojlera od kamenca, te zamene plovka na wc šolji, u ove usluge spadaju i one, koje se smatraju kompleksnijim. Čišćenje kanalizacionog sistema, odnosno odgušenje kanalizacije svakako spada u hitne intervencije vodoinstalater Palilula. Isto tako se podrazumeva da majstori mogu da izvrše i zamenu ventila, ali i njihovu reparaciju, kao i zamenu sanitarnih elemenata, te zamenu termostata ili grejača. Ukoliko bude bilo potrebno, izvršiće i snimanje cevi mikro kamerama, kao i zamenu cevi, odnosno reparaciju ventila i mnoge druge usluge.