Hitne intervencije vodoinstalater Čukarica

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Kada god se javi apsolutno bilo kakva poteškoća, koja ometa funkcionisanje ili vodovodnog ili kanalizacionog sistema u stambenom, poslovnom ili u objektu neke druge namene, klijentima su na raspolaganju usluge, koje pružaju iskusni vodoinstalateri. Iako ih oni najpre vrše u toku svog radnog vremena, svakako su dostupne i hitne intervencije vodoinstalater Čukarica. 

Nema nikakve bojazni ukoliko se problem javi u toku večeri ili noći. Isto tako se podrazumeva da ovi majstori imaju mogućnost da izađu na teren i u toku vikenda, odnosno za vreme državnih praznika. Međutim, s obzirom na to da se sve te intervencije vrše nakon uobičajenog radnog vremena, klijenti koji su za njih zainteresovani bi trebalo da znaju da se primenjuje tom prilikom i drugačiji, viši cenovnik. Da ne bi bilo nikakve zabune, svaki klijent će na vreme da bude obavešten o detaljima koji se tiču kako cene konkretne usluge, tako isto i roka za njeno izvršenje. 

Kada se primenjuju hitne intervencije vodoinstalater Čukarica?


Iako su u pitanju usluge koje inače vodoinstalaterski servisi, odnosno majstori vrše i u toku radnog vremena, kada su u pitanju hitne intervencije vodoinstalater Čukarica misli se na vršenje konkretnih usluga u toku večeri i noći, kako za vreme državnih praznika, isto tako i tokom subote i nedelje. 

Podrazumeva se da će iskusni majstori zameniti plovak na vodokotliću ako bude bilo potrebno, te izvršiti zamenu gume oko wc šolje, a ako to bude bilo potrebno, zameniće i ove, ali i sve ostale sanitarne elemente u kupatilu. 

Isto tako u hitne intervencije vodoinstalater Čukarica spada i odgušenje kanalizacije. Na osnovu procene svakog majstora biće doneta odluka o tome da li će usluga odgušenja da bude izvršena uz korišćenje specijalnih vozila, kada se vrši pod pritiskom ili ručno, ako je u pitanju manji nivo zaprljanja i ako je do začepljenja došlo u delu cevi, koji je pristupačniji. Ukoliko to bude bilo neophodno, klijentima će biti ponuđena i usluga snimanja kanalizacionog sistema mikro kamerama. 

Pored već pomenutih usluga, vodoinstalateri mogu da zamene i ventile ili cevi, odnosno njihov određeni deo, te će da zamene baterije i očiste bojlera od kamenca. Naravno da će izvršiti i bilo koju drugu uslugu, koja će omogućiti da u tom objektu funkcionišu bez smetnji i kanalizacioni i vodovodni sistem.