Hitne intervencije vodoinstalater Borča

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

U najkraćem mogućem roku nakon što dođe do curenja vode iz zida, izlivanja kanalizacije ili curenja vode iz bojlera, te bilo kog drugog problema koji ometa funkcionisanje kako vodovodnog sistema u nekom objektu, tako isto i kanalizacionog, podrazumeva se da će profesionalni vodoinstalateri da posete konkretni objekat. Zapravo su dostupne i hitne intervencije vodoinstalater Borča, tako da oni mogu određeni problem oktloniti i van radnog vremena. 

Podrazumeva se da osim u toku večeri ili noći, ovi majstori izvršiti sve usluge i u dane vikenda, ali i za vreme bilo kog državnog praznika. Svakako posle radnog vremena, jer im je osnovni cilj da klijentima pomognu što je moguće pre. 

U kojim slučajevima se vrše hitne intervencije vodoinstalater Borča?


Praktično govoreći, u kom god momentu da postoji potreba za time, profesionalni vodoinstalateri sa dugogodišnjim iskustvom će se potruditi da u što kraćem roku izvrše bilo koju uslugu, koja će doprineti boljem funkcionisanju vodovodnog ili kanalizacionog sistema u okviru određenog objekta. 

Svaki klijent bi prethodno trebalo od strane majstora bude obavešten o tome da se sve usluge, koje majstori vrše van radnog vremena, naplaćuju po drugačijem cenovniku, koji se odnosi isključivo na hitne intervencije. U svakom slučaju će pre početka izvršenja konkretne usluge ili više njih majstori biti u obavezi da o cenama obaveste klijenta, a zatim i da ga upute u to koliko procenjuju da će im biti potrebno vremena da određenu uslugu izvrše, odnosno da u potpunosti osposobe za dalje korišćenje ili vodovodni ili kanalizacioni sistem u tom objektu ili možda oba. 

Pored ostalog, u hitne intervencije vodoinstalater Borča spadaju i zamena baterije ili zamena, odnosno popravka vodokotlića, te plovka. Ukoliko to bude bilo potrebno, biće izvršena i zamena gume na wc šolji, te zamena cevi ili ventila, kao i njihova popravka. U ove usluge svakako spada i odgušenje kanalizacije, a po potrebi će biti izvršeno i snimanje kanalizacionog sistema specijalnim kamerama, kao i zamena svih sanitarnih elemenata, te sve ostale usluge koje klijent bude zahtevao ili za kojima se bude u konkretnom prostoru javila potreba.