Hitne intervencije vodoinstalater Rakovica

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Kako bi svim klijentima bilo omogućeno da bez ikakvih smetnji koriste bilo kuhinju, bilo kupatilo u svom stanu i kući li u poslovnom prostoru, ali i svakom drugom, nude im se hitne intervencije vodoinstalater Rakovica. Reč je o uslugama koje inače majstori vrše, ali u toku svog radnog vremena, pa ih po potrebi i zahtevu mogu izvršiti i van radnog vremena. 

Zapravo će oni izaći na teren u svakom trenutku, bez obzira da li je u pitanju veče, odnosno kasni poslepodnevni sati ili možda noć. Nema nikakvog ograničenja ni ako je u pitanju neki državni praznik, odnosno dani vikenda, iako će hitne intervencije biti izvršene i u toku radne sedmice ako to bude bilo potrebno. 

Hitne intervencije vodoinstalater Rakovica su vrlo važne


Možda klijenti i ne razmišljaju baš u tom pravcu, ali u trenutku kada se u njihovom stanu ili kući, odnosno u prostoru bilo koje namene, javi problem u vezi sa funkcionisanjem ili kanalizacionog ili vodovodnog sistema, najbitnije je da znaju da su dostupne i hitne intervencije vodoinstalater Rakovica. 

Kada se pominju te usluge, klijenti bi trebalo da znaju i to da se zapravo radi o uslugama koje inače vrše vodoinstalateri i u toku svog radnog vremena. Jedina razlika je u tome što se te usluge vrše nakon njihovog radnog vremena, pa se samim tim njihova naplata vrši i prema drugačijem cenovniku. O tome će na vreme da bude obavešten svaki klijent, naravno. 

Ne samo da majstori mogu da izvrše sve popravke na cevima i ventilima, odnosno po potrebi i njihovu zamenu, već se u hitne intervencije vodoinstalater Rakovica svrstava i ručno, ali i mašinsko odgušenje kanalizacije, kao i snimanje kanalizacionih cevi mikro kamerama. Takođe će zameniti plovak na vodokotliću, ali i grejač na bojleru, kao i termostat, ukoliko to bude bilo potrebno. 

Izuzev toga, klijenti vodoinstalatere mogu kontaktirati i ukoliko dođe do izlivanja vode iz wc šolje, odnosno ako bude bilo potrebno da zamene neki od sanitarnih elemenata.