Hitne intervencije vodoinstalater Zemun

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

U slučaju da se van uobičajenog radnog vremena dogodi bilo kakav problem koji utiče na funkcionisanje vodovodnog ili kanalizacionog sistema u objektu bilo koje namene, vlasnici tog objekta ili nadležna lica ne bi trebalo da budu zabrinuti, jer su im na raspolaganju i hitne intervencije vodoinstalater Zemun. Zapravo se radi o uslugama koje će stručnjaci da izvrše kad za time postoji potreba, s tim što se one naplaćuju prema višem cenovniku, prosto zato što majstori moraju da budu angažovani i van radnog vremena. 

U kojim slučajevima se vrše hitne intervencije vodoinstalater Zemun?


Najjednostavnije bi bilo reći da se hitne intervencije vodoinstalater Zemun vrše zaista kada god to neki klijent zahteva, odnosno kada za tim postoji potreba, a u pitanju je period nakon završenog radnog vremena. 

Klijenti mogu konkretne usluge zahtevati kako u toku večeri, isto tako i u toku noći. Sve to znači da majstori mogu bilo koju uslugu da izvrše i u toku noći i u toku večeri, kako od ponedeljka do petka, tako isto i u dane vikenda, odnosno za vreme svakog državnog praznika. Predviđeno je da se ove usluge naplaćuju prema višem cenovniku od onoga, koji se odnosi na usluge koje majstori pružaju za vreme svog radnog vremena. Vodoinstalateri će svakako nakon izlaska na teren i procene stanja u konkretnom prostoru da obaveste klijente najpre o tome koliko će koštati hitne intervencije vodoinstalater Zemun, a zatim i koliko će im vremena biti potrebno da određeni problem otklone. 

Zamena baterija, zamena gume oko wc šolje i zamena grejača ili termostata na bojleru spadaju među usluge, koje ovi majstori po potrebi mogu da izvrše. Isto tako se podrazumeva i da hitne intervencije vodoinstalater Zemun uključuju i čišćenje bojlera od kamenca, kao i zamenu ili reparaciju ventila, kao i zamenu svih sanitarnih elemenata po potrebi. Uz sve pomenuto, vodoinstalateri mogu da budu angažovani i kada je potrebno izvršiti odgušenje kanalizacije. Na osnovu procene doneće odluku o tome da li će tu uslugu izvršiti mašinski ili ručno, odnosno uz korišćenje ručne sajle.