Hitne intervencije vodoinstalater Zvezdara

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Pored toga što zaposleni u vodoinstalaterskim servisima pružaju usluge za koje su specijalizovani u toku standardnog radnog vremena, koje može da varira od servisa do servisa, njima su na raspolaganju i hitne intervencije vodoinstalater Zvezdara.

Zapravo se radi o uslugama koje majstori vrše ne samo u toku večeri i noći, nego isto tako i subotom i nedeljom, ali i u toku bilo kog državnog praznika. Praktično, u bilo koje vreme nakon završenog radnog vremena. 

Sve to majstori nude klijentima sa ciljem da im olakšaju funkcionisanje u bilo kom objektu. Ne odnose se konkretne usluge samo na stambene objekte, nego i na poslovne i generalno, na bilo koji drugi prostor. 

Kako funkcionišu hitne intervencije vodoinstalater Zvezdara?


Da klijenti ne bi bili iznenađeni, budući da se prema drugačijem, odnosno višem cenovniku obično naplaćuju hitne intervencije vodoinstalater Zvezdara, moraju biti informisani o svemu tome. Podrazumeva se da će im majstor pre početka izvršenja određene usluge najpre predočiti njegovu procenu o tome koliko će mu okvirno vremena biti potrebno da u potpunosti osposobi bilo vodovodni, bilo kanalizacioni sistem za dalje korišćenje. Isto tako se podrazumeva da će ga obavestiti i o predviđenoj ceni konkretne usluge. 

Posebno je važno napomenuti i to da majstori moraju najpre da izađu na teren, kako bi se upoznali sa stanjem jednog ili drugog sistema, odnosno kako bi ustanovili gde se tačno nalazi problem. Nakon toga će i doneti odluku o tome na koji način će izvršiti konkretnu uslugu. 

Čišćenje bojlera od kamenca, kao i zamena termostata na bojleru ili zamena grejača, pored ostalog spadaju u hitne intervencije vodoinstalater Zvezdara. Takođe, u njih se mogu uvrstiti i ručno ili mašinsko odgušenje kanalizacije, ali i snimanje kanalizacionog sistema specijalnim kamerama. Podrazumeva se da će majstori po potrebi i zahtevu izvršiti i zamenu cevi ili njihovo krpljenje, zatim zamenu gume oko wc šolje ili zamenu baterije, te sve ostale usluge koje imaju za cilj otklanjanje kvarova na vodovodnom ili na kanalizacionom sistemu, te njihovo osposobljavanje za dalji rad bez ikakvih smetnji.