Čišćenje vodovodnih vertikala

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Bez obzira da li se radi o kuhinjskoj ili fekalnoj vertikali ovo je jedna od najhitnijih intervencija koja se može rešiti na nekoliko načina u zavisnosti od zapušenja i vrste zapušenja.

Zagušenje kuhinjske vertikale prepoznaćete po tome što se voda iz sudopere vraća nazad zajedno sa svim ostacima. To znači da je negde došlo do zakrčenja i da je potrebno pregledati celu vertikalu na nivou cele zgrade. Takođe ono što mnogi ne znaju da vraćanje vode iz sudopere ne znači da je zagušenje kod vas, već kod komšije iznad ili ispod vas.

Za odgušenje vertikale postoji specijalizovana oprema koju vodoinstalateri nose sa sobom kada dolaze na teren, odgušenje vodovodnih vertikala kao i čišćenje radi se na nekoliko načina u zavisnosti od količine zagušenja, može se raditi profesionalnom sajlom, zatim otpušavanje vertikale pod pritiskom, mašinsko otpušavanje  ili otpušavanje specijalnim voma vozilima za baš velike radove i objekte gde je zagušenje veliko. U svakom slućaju ova intervencija se ne sme odlagati zbog opasnosti od poplave na nivou celog objekta.