Zamena EK ventila Zvezdara

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Kada se pominju hitne intervencije koje vrše mnogi majstori, a najpre vodoinstalateri i električari, ljudi često bivaju zbunjeni. Ali je zapravo objašnjenje prilično jednostavno, uzevši u obzir da se pod pojmom hitnih intervnecija u ovom slučaju smatraju sve one usluge, za koje su majstori specijalizovani i koje inače i vrše u toku svog regularnog radnog vremena, s tim što hitne intervencije vrše nakon toga, to jest u kom god trenutku klijent to bude zahtevao. 

S obzirom na to da zamena EK ventila Zvezdara spada u usluge, koje vodoinstalateri moraju da izvrše u najkraćem mogućem roku, a posebno ako je došlo do pucanja tog ventila, to nema nikakve sumnje da će majstori izaći na lice mesta vrlo brzo pošto ih budu kontaktirali klijenti i obavestili o tom problemu. Ne samo u toku kasnih poslepodnevnih i večernih časova, već i noću će majstori izvršiti i pomenutu i svaku drugu uslugu, koja se smatra hitnim intervencijama. Naravno da se to ne odnosi samo na dane u toku radne sedmice, to jest od ponedeljka do petka, već i na vikend, te na bilo koji državni praznik. A sem toga, treba naglasiti i to da drugačijem sistemu naplate podležu hitne intervencije, te će bez ikakve sumnje vodoinstalateri obavestiti klijente ne samo o ceni konkretne usluge blagovremeno, nego i o tome koliko procenjuju da će im biti potrebno sati ili dana da je izvrše, te da li je potreban eventualno neki dodatni materijal. 

Profesionalna zamena EK ventila Zvezdara


Osobe koje žive ili rade u nekom prostoru, odnosno u njemu provode vreme, svakako bi trebalo da obrate pažnju na sve delove vodovodnog sistema, bez obzira koliko vodili računa o tome na koji način ih koriste. 

Obično vodoinstalateri navode da bi mogla da bude izbegnuta zamena EK ventila Zvezdara, da su ukućani primetili da voda na njemu curi kada puste, recimo vodu iz vodokotlića ili dok radi mašina za veš, ali i za mašina posuđe, uzevši u obzir da se ti ventili najčešće upravo na tim sanitarnim elementima, odnosno uređajima i koriste. Ukoliko to primete na vreme, te se obrate profesionalcima, oni će vrlo verovatno izvršiti samo reparaciju konkretnog ventila. 

Ali ako ne obrate pažnju na curenje iz ovog ili iz bilo kog drugog ventila, onda rizikuju i mnogo veći kvar, što posredno dovodi i do značajno veće štete. Upravo iz tog razloga vodoinstalateri i iznose preporuku da na vreme bude izvršen pregled i eventualna zamena EK ventila Zvezdara u okviru bilo kog stambenog, poslovnog ili prostora neke druge namene.