Šta kada ventil stalno kaplje?

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

Ventil može stalno da kaplje, i da se vi zapitate, zabrinete zbog čega se to dešava? Razloga ima više. Pre svega, ventil može da bude lošeg kvaliteta. Na tržištu postoji dosta ventila koji su od nepoznatih proizvođača, sumnjivog porekla, bez garancije, i slično, a ljude obično privuče njihova niska cena.

Ipak, trebalo bi imati na umu u svakom trenutku, da majstori nazivaju ventile malim bombama koje imamo svuda po kući, te da oni moraju da budu sasvim ispravni.

Zbog toga kada vam majstor nabavi ventil, on će biti od poznatog svetskog brenda, imaće garanciju i biće visokog kvaliteta.

Pored svega toga, potrebna je i profesionalna ugradnja. Postoje ventili koji se nalaze duboko u zidu, i do njih se ne može doći bez profesionalnog alata. Predlaže se da ne pokušavate sami da rešite problem sa ventilima, jer lako možete da dođete u situaciju da voda počne nekotrolisano da curi, na sve strane, i da onda zaista ne znate šta da radite, pošto upravo ventil isključuje vodu a vi ne možete da mu priđete ili da ga zavrnete.