Servis bojlera Vračar

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Iako mnogi od nas misle da sama činjenica da uređaji imaju određeni period garancije znači da ih ne treba servisirati u određenom vremenskom intervalu, to ipak nije slučaj. Zapravo bi trebalo imati uvek na umu da je servis bojlera Vračar izuzetno važan, a naročito ukoliko zaista želimo da nam taj uređaj traje dugi niz godina. 

Jedino pravilnim korišćenjem i redovnim servisiranjem, možemo koliko – toliko osigurati da ovaj uređaj koristimo bez ikakvih smetnji u dužem vremenskom periodu. A upravo to bi i trebalo svima nama da bude cilj. 

Kada je preporučljivo vršiti servisiranje profesionalno bojlera?


U principu se ne može dati precizan odgovor na pitanje u kom vremenskom periodu tačno bi valjalo da bude vršen profesionalni servis bojlera Vračar.

Ono što je sasvim sigurno jeste da se servisiranje treba vršiti, kako bi majstor sa višegodišnjim iskustvom proverio na vreme sve one delove bojlera, koji se i najčešće kvare. 

Neko od njih će reći da je dobro serviriranje vršiti čak i na svakih šest meseci, a neko opet misli da to može biti i na svakih godinu, a moža čak i dve. Međutim, da biste vi sami mogli da donesete odluku o tome koliko često ćete kontaktirati profesionalce, kaao bi izvršili servis bojlera Vračar, morate uzeti u ubzir nekoliko vrlo važnih informacija. Možda najvažnija je ta koliko prosečno koristite bojler. 

Primera radi, ako je to boljer u vašoj vikendici, u kojoj provodite manje vremena u toku godine i samim tim i ne koristite ovaj uređaj toliko često, onda je sasvim u redu da servis bojlera Vračar bude vršen jednom godišnje. U određenim situacijama to čak može biti i na svake dve godine.

Ali ako je u pitanju bojler koji se svakodnevno i neprekidno koristi, valjalo bi da majstori jednom u šest meseci provere u kakvom stanju su ventil ili grejač, odnosno da li je potrebno da bude izvršeno čišćenje kamenca, a ako možda bojler slabije greje vodu.