Servis bojlera Stari Grad

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - 7 dana u nedelji - 365 dana u godini

U slučaju da ne primetite odmah neki problem sa uređajem u kući, vrlo je moguće da ćete u relativno kratkom roku posle toga imati sa tim istim uređajem mnogo veći problem. Upravo iz tog razloga i jeste važna brza reakcija, a mnogi i ne vode toliko računa o tome. 

Ukoliko dođe do curenja vode iz bojlera ili uopšteno u kupatilu, neophodno je da u što kraćem roku kontaktirate majstore koji su za to specijalizovani. Međutim, da je profesionalni servis bojlera Stari Grad urađen na vreme, to se ipak ne bi dogodilo.

Razlog zbog koga je servisiranje tog uređaja naročito važno jeste upravo to što će majstori tom prilikom primetiti sve eventualne probleme sa osetljivijim delovima bojlera, te će na taj način i uspeti da koliko – toliko spreči bilo kakav veći kvar. U suštini, servisiranje bojlera je važno baš zato što će majstori uspeti da utvrde gde postoji problem, odnosno sa kojim tačno delom bojlera. Obično posebnu pažnju majstori u tom slučaju obraćaju na cevi bojlera, ventil i kazan, odnosno na grejače. 

Zašto je važan redovan servis bojlera?


Iako je svaki bojler pod garancijom, to ne znači da nije neophodan i redovan servis bojlera Stari Grad. Naprotiv, servisiranje igra ključnu ulogu u tom slučaju, te na taj način se sprečava mnogo veći kvar. 

Prilikom redovnog servisiranja će majstor obratiti posebnu pažnju najpre na kvalitet ventila i na njegovo stanje. Zatim će pregledati cevi za bojler, a onda i na grejač. 

U slučaju da primeti bilo kakvo oštećenje, majstor će taj deo i zameniti, kako bi osposobio bojler za dalje korišćenje. 

Podrazumeva se da će izvršiti i čišćenje bojlera od kamenca u tom slučaju, a ukoliko se problem bude odnosio na slabije zagrevanje vode. U većini slučajeva je upravo nagomilani kamenac osnovni uzrok. 

Samim tim što će biti vršen redovan servis bojlera Stari Grad, klijenti će biti pošteđeni mogućih, mnogo većih kvarova, odnosno troškova, koji ih prate.