Servis bojlera Borča

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Pravilno odžavanje i redovno servisiranje svih uređaja u domaćinstvu je od presudne važnosti za njihov pravilan rad, ali i za trajanje. Nema nikakve sumnje da svi znamo koliko uticaja ima na uređaje nepravilno rukovanje, odnosno održavanje.

Zato ukoliko želite da vam bilo koji uređaj u domaćinstvu dugo traje, bez obzira koliki je period garancije, trebalo bi da vodite računa i o načinu na koji ga koristite, ali i o redovnom servisiranju.

Iako prilikom kupovine bojlera sasvim sigurno dobijate i garanciju, nema nikakve sumnje da je redovan servis bojlera Borča, izvršen od strane stručnog lica svakako od knjične važnosti za trajanje tog uređaja i za njegovo nesmetano korišćenje. Vrlo je važno da postupak servisiranja i tog i svakog drugog uređaja u domaćinstvu bude prepušten stručnim licima, iza kojih se nalazi dugogodišnje radno iskustvo. Upravo ti majstori će biti u mogućnosti da lako detektuju eventualne probleme i reše ih, što će svakako uticati i na rad bojlera, bilo da je u pitanju standardni ili protočni.

Redovan servis bojlera treba da vrše profesionalci


U zavisnosti od toga koliko često se koristi ovaj uređaj i na koji način, odnosno koliko je sam uređaj već star, zavisiće i koliko često bi trebalo da bude vršen servis bojlera Borča. 

Najbitnije je da to bude u redovnim vremenskim intervalima, kako bi majstor mogao na vreme da utvrdi da li postoji bilo kakvo oštećenje na nekom njegovom delu i da li postoji opasnost za ukućane, odnosno da bi na taj način uspeo da predupredi potencijalno veći kvar. Baš iz tog razloga redovno servisiranje i jeste važno za bojler, ali i za svaki drugi uređaj. 

Obično je preporuka da to bude u periodu između šest meseci i godinu, pa čak i dve godine.

Da budemo precizni, servis bojlera Borča na svake dve godine mogu da rade majstori u onim domaćinstvima, u kojima se taj uređaj ne koristi redovno i svakodnevno. Ako uzmemo za primer vikendicu, gde ljudi borave samo u određenom, uglavnom kraćem periodu godine, onda mogu kontaktirati majstora čak i na svake dve godine. Mada je uvek bolje da to ipak bude češće. Ali ako je u pitanju bojler u stanu, kući, poslovnim prostorijama ili u bilo kom drugom objektu, a koji se koristi neprekidno i skoro svakodnevno, logično se nameće da servis bojlera Borča treba vršiti u kraćim vremenskiim intervalima.