Šta kada se kuhinjski bojler preterano greje?

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Svaki bojler ima jedan ventil koji se naziva sigurnosni. Ovaj ventil ima dve funkcije, i prva je da ne dozvoli da se voda u kazanu pregreje, onda kada se pokvari termostat, a drugu funkciju sigurnosni ventil ima onda kada nestane vode.

Dakle, voda ne bi trebalo da se previše greje u vašem kuhinjskom bojleru i morali biste da ispitate šta je uzrok tome. Naravno, čak i ako imate nekog znanja oko vodovodnih i elektro instalacija, mi uvek savetujemo da se za pomoć obratite profesionalcima.

Ekipe našim majstora mogu da dođu u vreme koje vama odgovara, a dostupni su bukvalno u svakom trenutku. Primera radi, za hitne intervencije, stižu za oko sat vremena, bez obzira u kom delu Beograda se vi nalazite. Shodno tome, hitne intervencije imaju nešto višu cenu od redovnih.

Cene redovnih intervencija su veoma realne, tako da svako može sebi da priušti profesionalnu uslugu. Uverite se u iskustvo naših majstora, koje je dugo preko dvadeset godina, kao i u stručnost, znanje, posvećenost, entuzijazam, koji ih krasi i dan danas.