Šta kada kuhinjski bojler istopi termostat?

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Termostat je deo svakog bojlera, i on mora da ima funkciju koja će regulisati koliko će voda biti topla u kazanu. Nekada se i termostat pokvari, kao što je slučaj sa bilo kojim drugim delom. Primera radi, kuhinjski bojler može da istopi termostat.

U tom slučaju je vaša najbolja odluka da pozvete naše majstore, koji će prvo pregledom bojlera, utvrditi šta se i zašto tako dogodilo. Nakon toga će vam otkloniti uzrok kvara i na kraju, zameniti termostat novim.

Bitno je da znate da se ugrađuju samo oni delovi koji imaju garanciju, i koji potiču od poznatih i priznatih svetskih proizvođača, tako da znate šta se stavlja u vaš bojler. Sa tim delom dugo vremena ne možete imati nikakvih problema, jer je nov i profesionalno ugrađen.

Naši majstori će doći u ono vreme koje vama odgovara. Ako je u pitanju hitna intervencija, tada nije važno koje je doba dana ili noći, da li je radno vreme koje se smatra uobičajenim prošlo, da li je u toku vikend, godišnji odmori, praznici i slično. Majstori su na vašoj adresi za do sat vremena.