Servis bojlera Savski venac

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Nema apsolutno nikakve sumnje da svi volimo kada nam uređaji u kući ili u poslovnom prostoru, odnosno u bilo kom drugom objektu u kome provodimo određeno vreme, funkcionišu bez ikakvih poteškoća. Ali ono o čemu treba posebo voditi računa, da bi to zaista i moglo da bude tako, jeste način korišćenja tih uređaja na prvom mestu. Često se mnogi ogluše o pravilno rukovanje, koje je navedeno u uputstvu za upotrebu, pa se posle hvataju za glavu kada se dogodi neki problem sa funkcionisanjem konrketnog uređaja.

Sledeće o čemu bi trebalo da vodimo računa jeste redovno održavanje i to isključivo od strane stručnih lica. Iz tog razloga i nije čudno što se preporučuje profesionalni servis bojlera Savski venac na svakih šest meseci ili godinu dana. U određenim slučajevima se servisiranje tog uređaja može vršiti i na duži vremenski period, ali isključivo onda kada se on nalazi u prostoru koji se ne koristi često, kao što je na primer vikendica. Ipak i u tom slučaju se podrazumeva da je pravilno korišćenje obavezno.

Zbog čega je bitno profesionalno servisiranje bojlera?


Nikoga ne bi trebalo da čudi što se, uprkos garantnom periodu, kome podleže svaki uređaj, preporučuje i redovan servis bojlera Savski venac. Sve to je vrlo važno zbog kvalitetnog održavanja tog uređaja i njegovog nesmetanog funkcionisanja.

Bez obzira u kom vremenskom razmaku se vrši servisiranje od strane profesionalaca, to ima i te kako uticaja na rad samog uređaja.

Naime, stvar je u tome da majstori koji budu bili angažovani u tom slučaju vode računa o tome da na vreme provere u kakvom stanju se nalaze upravo oni delovi bojlera, koji se smatraju najugroženijima usled neprekidnog korišćenja. A pod tim se misli da će oni najpre pregledati u kakvom stanju se nalaze cevi za bojler i ventil. Ukoliko budu primetili bilo kakve promene na tim delovima uređaja, oni će ih zameniti.

Podrazumeva se i da servis bojlera Savski venac podrazumeva pregledanje grejača, a posebno ukoliko se klijent bude požalio na slabije ili sporije zagrevanje vode. Sem toga, nastojaće i da očiste bojler od kamenca, a ukoliko se taj problem javio, budući da je upravo nagomilani kamenac jedan od razloga za sporije zagrevanje vode u bojleru.