Vodoinstalaterske usluge Savski venac

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Kako bi izašli u susret zahtevima svih, kojima su iz bilo kog razloga potrebne vodoinstalaterske usluge Savski Venac, majstori ih vrše praktično neprekidno. Zapravo se radi o tome da mnogi servisi rade i u toku noći, odnosno za vreme državnih praznika i u dane vikenda. Iz tog razloga niko ko ima bilo kakav problem sa funkcionisanjem kako vodovodnog sistema u stambenom, poslovnom ili u nekom drugom objektu, tako isto i kanalizacionog, nema razloga da brine ukoliko do pucanja cevi u zidu, na primer dođe u toku noći. Podrazumeva se da će profesionalni vodoinstalater da izađu na teren u što kraćem roku, bez obzira koje doba dana ili noći da je, odnosno da li je radni dan, vikend ili neki državni praznik. 

Šta spada u vodoinstalaterske usluge Savski Venac?


U slučaju da se javi ma kakva poteškoća koja se odnosi i na kanalizacioni i na vodovodni sistem u nekom objektu, podrazumeva se da majstore treba što pre kontaktirati. Često se u praksi događa da ako vodoinstalaterske usluge Savski Venac budu izvršene na vreme, odnosno neposredno nakon što se primeti problem, on i biva na najjednostavniji način rešen. Sve to klijentima u velikoj meri olakšava buduće funkcionisanje u određenom prostoru, ali i majstorima, jer će u kratkom roku omogućiti dalje nesmetano korišćenje kuhinje ili kupatila.

Izuzev zamena baterija, ali i zamena gumica na baterijama, vodoinstalateri mogu izvršiti i sve one usluge koje imaju za cilj da konkretni vodovodni ili kanalizacioni sistem bude osposobljen za dalje korišćenje. Pod tim se misli i na sve vrste popravki sanitarnih elemenata, ali i na zamenu njihovih delova.

U vodoinstalaterske usluge Savski Venac, pored ostalih spada i čišćenje bojlera od kamenca, kao i zamena grejača, odnosno termostata na bojleru. Isto tako se podrazumeva da majstori mogu da izvrše i profesionalno odgušenje kanalizacije, bilo mašinski, bilo ručno.

Ukoliko to bude bilo potrebno, izvršiće i demontažu sanitarnih elementa, te njihovu kasniju montažu. Podrazumeva se da mogu zameniti i plovak na vodokotliću, ali i ventil, te izvršiti reparaciju ventila ili zamenu cevi i mnoge druge usluge, kako bi jedan ili drugi sistem u određenom objektu osposobili.