Vodoinstalateri Zemun preporuka

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Svako želi dobrog majstora koji može da dođe u bilo koje vreme, ali se pitamo da li takvi ljudi još uvek postoje, koji su toliko posvećeni svom poslu, da ih možemo kontaktirati u bilo koje doba dana i noći?

Odgovor je DA i to su naši majstori. U pitanju je servis, vodovod i elektro, koji postoji i uspešno posluje već preko trideset godina, tokom kojih nije mogao da se pojavi kvar koji neće biti saniran ni rešen. Svakodnevno usavršavanje, praćenje novih trendova, takođe je vrlo važno, jer biti u korak sa vremenom i sasvremenom tehnologijom, znači samo još bolju uslugu. 

Šta god da vam je potrebno – da li imate u planu da renovirate kupatilo i stavite nove sanitarije, ili ćete da zamenite cev za koju sumnjate da joj preti pucanje pošto je natrula i stara, ili možda želite da se snimi stanje vaše kanalizacione mreže... – za sve to i još mnogo čega drugog, možete da se obratite našim ekipama.

Za njih ne postoje mali i veliki kvarovi, tako da će sa istom ozbiljnošću tretirati i zamenu gumice na slavini u sudoperi kao i odgušenje vertikale stambene zgrade.