Vodoinstalateri u Zemunu sa najdužom tradicijom

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Tradicija je nešto što ljudi posebno vole, jer sve što traje, ima svoju vrednost. Naši majstori mogu da se pohvale da su prvi kvar sanirali pre trideset i više godina i od tada stalno rade isti posao sa strašću koja ne prestaje, naprotiv – i dalje su entuzijasti, posvećeni svom radu koga stalno unapređuju.

Ulažu u svoje znanje i edukaciju, tako što prate moderne svetske trendove koji se tiču vodovoda i kanalizacije, te tehnologije koja se koristi za uspešno rešavanje problema u tim sferama.

Dobar primer za to su kamere koje snimaju cevi. Do skoro, to nije bilo tako poznati niti rasprostranjeno na našim prostorima, ali je sada ta novina postala dostupna svima i sama ta usluga nije skupa. Isto tako, WOMA mašine za otpušavanje kanalizacije su vrlo uspešne jer mogu da očiste najprljavije cevi i da ih učine prohodnim. 

Svim ovim novim mašinama i tehnikom treba znati služiti se, stoga se naši majstori neprestano edukuju kako bi klijentima pružili uslugu koja je najvišeg kvaliteta, a pri tome po cenama koje su svakome prihvatljive.