Zapušena kišna kanalizacija na krovu

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Zapušena kišna kanalizacija na krovu je veliki problem jer može ugroziti kompletni stambei objekat. Ukoliko je kanalizacija začepljena, zbog nakupljanja lišća, grančica, prašine, kiša se preliva po celoj spoljašnjosti objekta sa mogućnošću da prodre unutra. Kako bi se efikasno rešio ovaj problem neophodno je očistiti kišnu kanalizaciju kako usled jakih padavima koje danima traju ne bi došlo do blokiranja kiše i nakupljanja ogromne količine vode, koja može procureti kroz krov. 

Kanalizaciju je potrebno redovno čistiti od granja, lišća i drugih prljavština koje nanosi vetar, kako bi kiša mogla da otiče u svom smeru i ne zadržava se na objektu. Ukoliko ne želite da obavite ova posao ili ne znate kako, srećom postoje hitne službe koje efikasno rešavaju problem, 7 dana u nedelji, 2 sata dnevno, vikendom i praznicima. Kiša može oštetiti vaše stepenište, terasu, ogradu  i dvorište i zato ako živite u kući neophodno je da razmišljate na vreme.

Živeti u kući mnogo je zahtevnije nego živeti u zgradi, čijim se problemima bavi upravnik, dok ste za poplave, i sve kvarove u kući odgovorni isključivo vi. Zato mislite na vreme i razmislite šta je sve potrebno proveriti pre početka zime ili leta.