Izlazi voda iz kanalizacije

Vodoinstalater odgusenje Beograd logo

Vodoinstalaterski servis

060/428 46 22 Beograd
Ocena 4.75/213
Radimo 24h dnevno - odobreno od strane ministarstva za rad na terenu i za vreme COVID-19

Ukoliko vam iz vaše kanalizacije izlazi voda to znači da ona nema dovoljan kapacitet da primi sve otpadne vode, i da je došlo do zagušenja kanalizacije i odvoda. Odvodu se može pristupiti na nekoliko načina, kroz kontrolni ili kanalizacioni otvor.

Kada imate ovu situaciju, nije dobro koristiti toalet ili puštati vodu iz česme, kako bi se sprečilo nadiranje vode iz kanalizacije. Ipak, savetuje se da problem ne rešavate sami jer možete oštetiti i okolne objekte. Voda se može nekontrolisano izlivati ako uradite nešto pogrešno. 

Većina nas nema odgovarajući alat i mašine za otpušavanje kanalizacije i zato je važno odmah pozvati vodoinstalatere. Oni će doći sa specijalizovanim alatom i posebnim voma vozlima koji služe za odgušenje kanalizacije. U zavisnosti od stepena zagušenja koristiće se ili sajla ili mašine. Zato je ova intervencija od velikog značaja kako za vaš dom tako i za objekte pored vaše kuće. Problem postaje još veći ukoliko se kvar desi za vreme obilnih kiša koje mogu dodatno otežavati intervenciju.